Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha távolról néz a srác amikor...

Ha távolról néz a srác amikor meglát vajon bejövök neki?

Figyelt kérdés
Egy cégnél dolgozunk,csak ő más részlegen van így ritkán látom,viszont ha éppen meglát akkor mindig néz sokáig .Múltkor is arra mentem és ő pont ott volt az ablakon keresztül láttam a másik épületből,hogy odament a géphez nézni valamit és mikor meglátott addig engem nézett egész végig mig tovább nem haladtam

2024. febr. 24. 13:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Slender Man lenne a neve az illetőnek?
2024. febr. 24. 13:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, bejössz neki.
2024. febr. 24. 14:32
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem távolra jobban lát, mint közelre.

Lehet csak a szemét tornáztatja.

Mindenesetre végeztem egy gyors kalkulációt és arra jutottam, hogy 0.138937 az esélye annak, hogy valóban téged nézett ebben az esetben.

Viszont, hogy bejössz-e neki, az még valószínűtlenebb, mint az , hogy egyáltalán téged nézett ilyen távolságban.

2024. febr. 24. 14:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem nagy távolság pár méterről van szó és senki nem jött mögöttem. Egész addig a monitort nézte utána pedig egyből felnézett és vissza se nézett addig a gépre amíg el nem tűntem.múltkor meg éppen beszélgetett valakivel és egyből elnezett közben oldalra mikor látta hogy onnan jövök utána pár másodperc múlva megint miközben beszélgetett a munkatársával.
2024. febr. 24. 14:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem arra célzok nyilván,hogy feleségül akar venni meg ilyenek csak ,hogy vajon tetszem-e neki
2024. febr. 24. 14:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem gyereket is akar
2024. febr. 24. 15:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarna tőled valamit közelről nézne téged, miközben lihegsz alatta és jól megpakol.
2024. febr. 24. 15:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Tetszel neki, ha rendesen megnéz. Egyik nap kérdezz tőle valami triviálisat.
2024. febr. 24. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!