Ez tényleg annyira nehéz?
Hogy hétfőtől péntekig 4nap irodában dolgozik 5ig,ami közel van. Utána nincs sok más teendő.
Péntek szombat 9től dolgozik a saját beosztása szerint, ahogy ő osztja be.
Ilyen napok mellett tényleg annyira nem jut idő másra? ( mindenki munka utan csinálja a háztartást, sportot stb csak ő nem )
Nem értem, hogy tulajdonképpen mi a probléma és a kérdés.
Nem tetszik neked, hogy minden egyes ember más, más a terhelhetősége, a prioritása? Nem tetszik, hogy neki nem cél meggebedni a robotban? Esküszöm nem értem.
12# Igen, már vagy egy éve biztos itt hisztizik néha, hogy a csaja munka után nem csinál semmit. Szerintem ez ugyanaz, aki máskor meg arra hisztizik, hogy a hobbis cuccai nincsenek mindig elpakolva a csajnak, kupi van a szekrényében is, meg mindig van valami baja.
Annyira biztos nem gáz a helyzet, gondolom ha putriban élnének, már szakított volna. Az zavarja, hogy meló után nem áll neki házitündérkedni azonnal és nincs mindig patika rend a lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!