Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért flegma és lekezelő...

Miért flegma és lekezelő velem mindenki azóta, mióta megszereztem a mesterdiplomám?

Figyelt kérdés
Minden kollégám flegma és lekezelő lett velem, előtte semmi ilyen nem volt, pedig nem vertem a mellem vagy dicsekedtem mindenkinek, nem és mondtam el senkinek csak akkor amikor valaki rákérdezett.
febr. 14. 13:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Leírom amit hallani akarsz: irigyek!!!

Remélem most már jól fogsz aludni :)

febr. 14. 18:41
 12/12 anonim ***** válasza:
57%

Ahogy egyes válaszokból is kitűnik, az átlag magyar frusztrált, átlagos, irigy, és imádja játszani a kanapépszichológust.

Ugyanazért flegmák veled, amiért az érettségivel rendelkező idősebb ismerősöm próbálja folyton lehúzni a diplomásokat. Ha átlagos végzettséged van, nincs esélyed kitörésre, esetleg még löttyedt is vagy, nem szeretsz azzal szembesülni, hogy vannak, akik haladnak az életben.

A magyarok többsége konkrétan egy lelki nyomorult, aki a legkisebb erőfeszítést sem hajlandó megtenni, csak pofázok meg hisztizik - ez mondjuk azon is látszik, ahogy kinéz a legtöbb magyar.

Nekem ugyan nincs mesterdiplomám, de nemsokára megyek 30 évesen felsőfokú angolra, ami nekem nagy dolog, lehet h másnak nem.

Csak az utolsó hónapokban mentem tanárhoz, a nagyját egyedül tanultam meg.

Biztatást a tanáromon kívül senkitől sem kaptam, viszont sokan próbáltak elbizonytalanítani, hogy nincs értelme tanulni, csak külföldön lehet stb.

febr. 15. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!