Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyárban azt figyelik a vezetők...

Gyárban azt figyelik a vezetők hogy egy munkás hányszor megy el wc-re egy nap munka közben? Számon tartják az ilyent fejben?

Figyelt kérdés
2024. febr. 9. 10:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez az ember temperamentumától is függ, de nem hiszem, hogy különösebben érdekelné őket amíg látják rajtad, hogy akarsz dolgozni. ne aggódj az ilyen munkahelyeken ezer másik dologért is problémáznak.
2024. febr. 9. 10:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Vannak összeszerelő gyárak, ahol ki kell csekkolnod a kártyáddal ha szünetre mész vagy wcre. A rendszer számolja a perceket nem a főnök. Ha meghaladja a megengedett időt jön is a levovás
2024. febr. 9. 11:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Normális helyen, tök mindegy, hogy gyár, iroda vagy bármi, ilyesmivel nem foglalkoznak.

"Vannak összeszerelő gyárak, ahol ki kell csekkolnod a kártyáddal ha szünetre mész vagy wcre."

Nem tudom ez mennyire szabályos. A mosdóhasználatot nem tilthatja meg a munkaáltató, és nem is dolgoztathatja le a mosdón töltött időt. Ahol ilyesmi történne, ott 1 perccel sem maradnék tovább. A munkaközi szünet az más eset, de az nem csak a mosdó használata miatt van. Én dolgoztam gyárban régen, és ott nyílt mosdó közvetlen a sorról. Nem kellett hozzá kicsekkolni.

2024. febr. 9. 11:42
 4/6 anonim ***** válasza:
80%

Tőlem egyik munkahelyemen kérték, hogy számoljak be arról, hogy 12.41 és 12.58 közt miért nem tartózkodtam a posztomon. Megkapták a nagyon részletes beszámolót. De hogy mindent nagyon vizuálisan leírtam, a tamponcserét, hogy mekkorákat tudunk szarni, mikor megjön, hogy nagyobb volt a cucc, mint az alkarom, hogy azon gondolkoztam, hogy talán ezt már el kellene nevezni és fel kellene nevelni, hogy eldugította a wc-t, hogy az egy darab wc kefe volt az eszközöm arra, hogy ezt megoldjam, hogy azon gondolkoztam, miközben kétségbeesve trancsíroztam a kefével a penetráns 40 centis bolond szart, hogy mikor ettem én utoljára kukoricát?

Ehhez hozzátartozik, hogy szabadnap előtti este küldték le a kérést a beszámolóról e-mailben, amire én már részegen úgy gondoltam, nagyon jó ötlet lenne ez a válasz. Utána egy picit kerülgettük egymást a felettessel, aki kérte, de még kb. egy évig dolgoztam ott, és nem tudok arról, hogy bárki másnál felmerült volna ez a probléma, pedig korábban rendszerint cseszegettek minket a mosdószünetekkel. Én a fejem fogtam mikor láttam másnap hogy mit követtem el, de egyébként szerintem magyar érettségin nem fogalmaztam ilyen szépen és részletgazdagon, mint abban az e-mailben, és nem sajnálom egyáltalán.

2024. febr. 9. 18:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Akár a munkások is figyelhetik, akikkel egy soron vagy.

Engem megszóltak már a wc miatt: túl sokáig vagyok a wc-n.

Az egyik gyárban volt a munkaterület, és a munkaterületen kivűli terület. Erre a külső területre ki kell csekkolni, itt van a wc, itt van a büfé, az öltöző. A munkaterületen is van wc azért. Én utóbbiba mentem, erre meg megkaptam, hogy én válasszam azt, ami közelebb van,igaz, ahhoz ki kell csekkolni.

Ha valaki sokat van wc-n, mert olyan baja van(bármi), azt már a dolgozók is szóvá teszik.

2024. febr. 10. 03:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Őszintén, a legtöbb helyen ez attól függ, mit látnak. Még az irodában is. Ha konkrétan azt látják, hogy folyamatosan kimész, bejössz, az feltűnik. De ha pl két óránként kiszaladsz egy 5-10 percre, az nem olyan feltűnő.
2024. febr. 24. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!