Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A MPL fel fog hivni ha kiirtam...

A MPL fel fog hivni ha kiirtam a rendelesbe hogy hivjon mert nincs kapucsengo?

Figyelt kérdés
Nincs kapucsengo, eddig GLS-tol rendeltem, ott hivnak mindig. De az MPL-rol ismerem a velemenyeket, valahogy ugy erzem nem fog felhivni es szarakodas lesz 1 hetig, majd visszakuldi a feladohoz a rendelt termeket amit mar kifizettem es mehetek inkabb be erte. Meg sem adtam ajto szamot meg semmit. A nevem sincs ott szoval kemeny dolga lesz engem megtalalni, ha bejut egyaltalan...
2024. febr. 1. 17:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
A postás nem fog ezzel szarakodni, egyszerűen bedobja az értesítőt, ha nincs hova bedobni, akkor meg megy vissza oda a cucc, ahonnan jött.
2024. febr. 1. 17:44
 2/18 A kérdező kommentje:
De hova dobja be? Nincs postalada, mert nem az en nevemen van. Tudom, hogy nem fog ezzel szarakodni ezert kerdezem.. Amikor postat hoz akkor is kopog kettot, kb szaladok ajtohoz es mar ott sincs mire kinezek, kerdezem akik lattak hogy ki maszkalt erre szomszedokat, mondjak a postas volt aki szokott jarkalni.
2024. febr. 1. 17:48
 3/18 A kérdező kommentje:
Na felhivtam az MPL-t hat mindent elmondott a csajszi de ugy ki kellett huzni a szajabol, hogy a postas fel fog-e hivni mint a ..., eleg nagy ketsegeim vannak, hogy tenyleg hivni fog..
2024. febr. 1. 18:03
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kéred csomagpontra?
2024. febr. 1. 18:07
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem lehetett
2024. febr. 1. 18:13
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog hívni. Ha át tudod kérni csomagpontra, akkor kérd, vagy hagyd, míg beviszi a postára.
2024. febr. 1. 18:14
 7/18 A kérdező kommentje:
Elmehet ez az uzlet a .. miert az MPL-el kell amikor odairtam, hogy nincs kapucsengo, es telefonon hivjanak... ott volt hogy GLS-el is szoktak szallitani, 10 ezres ertekben vasaroltam. Istenem...
2024. febr. 1. 18:17
 8/18 A kérdező kommentje:
Azt is odairtam, hany oratol vagyok elerheto. Ezt sem fogja gondolom a postas betartani mert mennie kell ide oda.
2024. febr. 1. 18:18
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
8# Nálam ez volt :D jött az sms tőlük, hogy 9-10 között jön a csomagom, örültem, mert 11től volt dolgom, de 11kor még sehol sem volt. Felhívtam a futárt, elmondtam, hogy ki vagyok, honnan jön csomagom, amire az volt a válasz, hogy "BIZZTOSSS". Kérdeztem, hogy kb mikor fog jönni, mert most el kell mennem otthonról, azt mondta, négynél előbb 120% hogy nem fog ideérni, mert nagyon sok címre megy. Kettőre otthon voltam, már ott volt az értesítő a postaládában, hogy nem voltam otthon :D
2024. febr. 1. 18:30
 10/18 A kérdező kommentje:

9

Na de nekem meg postaladam sincs ilyenkor mit kezd?? Kidobja a kukaba vagy zsebre rakja?

2024. febr. 1. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!