Kis közös irodában ti mit kezdtek a szagokkal?
Nekem napi 5 perc miatt is meg akarnak fagyni 😂
Akkor marha gáz egy csapat. Óránként 5 oerc, vagy 2 óránként 10 perc baromira nem teljesíthetetlen kérés.
Persze tele vannak a munkahelyek olyan kényes finnyás pics@kkal, akik 27 fok alatt már eljátszák a fagyhalált. Egy kicsit kellene csak megtanulni viselkedni és tekintettel lenni a másikra. Mert egy munkahely nem arra való, hogy szaunázzanak az alkalmazottak.
Én már jó ideje home office-ba vagyok, de anno dolgoztam irodában. Kompromisszumra kell törekedni, legyen napi 1-2 szellőztetés, de télen ne legyen már non stop nyitva az ablak, ill. nem tudom, milyen kollégák, akik mellett mondjuk óránként kéne szellőztetni:-) Volt amúgy olyan kolléganőm, 1 db, aki mindig ilyen büdös, beazonosíthatatlan kajákat evett, ill. izzadtságszagú volt, de azért másra ez nem volt jellemző.
7: Gáz fikázni azt, aki fázós, éppen úgy nem tehet róla, mint aki meg 20 fokban is izzad pólóban. Náluk amúgy volt olyan, hogy mentem be, kb. 18 fokra lehűtve az iroda légkondival nyáron, na, akkor finoman jeleztem, hogy kikapcsolnám… Amúgy én a légkondit utálom, persze, van, amikor tényleg szükséges, de ahogy írtam, egyes kollégák nagyon durva hőfokokra hűtötték le az irodát, és ráadásul büdös is volt a légkondi. Szóval, itt részemről az volt a kompromisszum, hogy mehet egy ideig, de nem szeretnék azért megfagyni, mert más kevésbé fázós, ill. nyáron is hosszú cuccban jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!