Utálnak a munkahelyen. Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Állandóan cikiznek, beszólnak, ha facebookra töltök fel új fényképet, megmutatják mindenkinek aki ott dolgozik, bemegyek reggel azzal kezdik hogy elkezdenek röhögni, beszólni, mi tévőnek kell lennem? Nem ártottam nekik semmit.2024. jan. 23. 15:45
1/31 anonim válasza:
Valami oka csak van! Ha nagyon elütsz a társaságtól, érdemes másik munkahelyet keresni.
2/31 anonim válasza:
Először meg kellene érteni, miért utálnak.
3/31 A kérdező kommentje:
A semmiért! Nem csináltam velük/ellenük semmit!
2024. jan. 23. 15:50
4/31 A kérdező kommentje:
Bennük van a hiba és nem bennem! Leszögezem!
2024. jan. 23. 15:50
5/31 anonim válasza:
Keress más munkahelyet.
Valami oka csak van, hogy nem fogadnak be. Mióta dolgozol ott?
Igényes vagy külsőre? Ruhaid, hajad, fogad stb mosva van? Munkád elvégzed 100%ban?
6/31 A kérdező kommentje:
Igen! Ahogy említettem minden rendben van velem! És külsőmre mindig is adtam!
2024. jan. 23. 15:53
7/31 A kérdező kommentje:
Nyár óta
2024. jan. 23. 15:54
8/31 anonim válasza:
Ha ez igaz és ennyire szemellenzosen gondolkodsz, inkabb benned a hiba. Miért ne lehetne benned is hiba?
9/31 A kérdező kommentje:
Azért mert nem tettem nekik soha semmit. 100% ban elvégeztem a munkám mindig. És mikor minden reggel bemegyek ezt hallom: megjött ez a rohadék!
2024. jan. 23. 16:00
10/31 anonim válasza:
Nem tudsz munkahelyet váltani? Nincsenek más lehetőségeid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!