Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy tudnám ignoralni a lanyt...

Hogy tudnám ignoralni a lanyt munkahelyrol, aki egy hetet atjon hozzánk a mi muszakunkba, de ő nekem hónapok óta tetszik, azonban én nem erdeklem?

Figyelt kérdés

Kb 1 éve tetszik egy lany a másik muszakbol, egy hétre atjon hozzánk a mi reszlegunkre. Nem egy beszédes lany, egyszer voltam náluk egy hetet, akkor próbáltam beszélgetni vele, de passzív volt,nem kérdezett vissza, semmi nem érdekeltem.

Így hogy atjon, és még mindig nem tudtam kiszeretni belőle, idegesit hogy állandóan bamul (muszakvaltaskor azt csinalta), valószínűleg most is azt fogja , de teljesen fapofaval, sose láttam mosolyogni.

Allandoan elfog egy olyan érzés hogy ha már nálunk van, akkor meg kell próbálnom vele beszélgetni, de tudom hogy ő nem fog odajonni hozzám, és csak leégetném magam... Napok óta ezen kattogok hogy hogyan tudnék nem tudomást szerezni róla, pedig tisztában vagyok hogy egy részlegen leszünk.

jan. 20. 13:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egy képeslapot vagy levelet kell nagyon jól megírni, az nehéz, rámehet több nap vagy hét is, de viszont sikerülhet. Én is ezt csináltam, nekem sikerült akkor annál a konkrét lánynál.
máj. 29. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!