Mit tegyek ha gyűlölöm a kollégámat?
Figyelt kérdés
Egy sunyi, képmutató undorító patkány ember . Régen jóban voltunk , de aljas módon hátba támadott . Én már egyszer jeleztem a fonokomnek , hogy szeretnek átmenni másik részlegbe, gyanítom az említett kolléga személyes sértésnek vette hogy ki akarom rúgatni vagy őszintén nem tudom mit gondolt , én csak el akartam tűnni máshova . Na azóta még bunkóbb.
Hogy lehet kezelni az ilyen arrogáns munkatársat, aki semmibe vesz? Mit csináljak hogy felfogja ne velem baszakodjon? Mit képzel egyáltalán magáról ?
jan. 15. 13:45
1/3 anonim válasza:
Próbálj meg rendes lenni mert így mások is utálni fognak.
2/3 A kérdező kommentje:
Rendes vagyok.
jan. 15. 13:53
3/3 anonim válasza:
Nem tudom. Az a baj, általában an ilyen számító emberek befúrják magukat mélyen... A főnökkel jópofiznak, a régi kollégákkal rendesek, a fontos emberekkel kedvesek. A háta mögött persze mind ki van beszélve, ne aggódj. Csak aljas módon helyezkedik. Mindent úgy alakít, hogy ő jöjjön ki belőle jól, akkoris ha ő a hibás. Nem tudom, hogy pszichopaták, szociopaták, vagy ennyire unják az életüket, hogy nincs jobb dolguk mint másokat abuzálni. Le lehet sz*ni, de akkor lesz amelyik még jobban fog piszkálni, mert zavarja az egóját, hogy nem érte el nálad a kívánt hatást. Lehetsz kedves, de ez az elsővel megegyező reakciót vált ki belőle. Az ilyen emberek már régen nem arra hajtanak, hogy mindenki imádja őket, hanem, hogy mindnekit akit veszélynek tartanak a jelenlegi helyzetére, életstílusára, azt eltávolítsák. Amit még nem próbáltam és nem is fogok: ha beállsz közéjük kétszínűsködni, kibeszélni másokat stb. akkor talán békénhagynak. De ezt meg nem ajánlom jó szívvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!