4 gyerekes anyaként biciklis futár?
Nem feltétlen a képzettség hiánya az ok, hanem az idöbeosztás, nem sok helyen alkalmaznak valaki, aki többször kimaradozik a gyerekek miatt, márpedig NÉGY gyerek esetén többször van ilyen.
Emellett nem mindenkinek van gyomra takarítónak menni, akkor már inkább kaját kihordani.
A kérdezö meg írta, neki nem gond az idöjárás.
Próbáld ki, max. abbahagyod, ha nem jön be.
Én 2020-ban csináltam pár hónapig, mikor covid miatt nem volt munkám. Nagyon tudok fázni, de mivel sokat mozogtam, annyira nem volt vészes, sőt, sokkal jobban bírtam a hívösben, mint nyáron a harminc fokban. Egyedül a szél szar, nagyon szépen bele tud kapni a melegentartó hátizsákba, engem volt, hogy a rakparton jóformán lefújt az autók közé.
Nőként porbléma a wc kérdése. Pisilés után szerintem kezet kell mosni, valamiért a bokor után kézfertőtlenítést sosem éreztem elégségesnek, az meg, hogy ne wc-ben cseréljek tampont a piros betűs napok alatt, nyilván szóba sem jöhetett. És ekkoriban a legtöbb étterem lezárta a wc-jét a vendégtérrel együtt, volt, ahol beengeedtek a személyzetibe (főleg lányok, akik értették a problémát :D), de mivel amúgy is sokat iszok, és gyakran pisilek, nem még, ha egész nap mozgásban vagyok, kb. mosdóvadászatból álltak a napjaim.
A másik problémám, hogy én nem edzettem előtte, futni és úszni járok, de amúgy mindig is vékony voltam. Na pár hét biciklizés után nem jött rám a farmerem. Illetve rengeteget kellett enni. Elképesztően sokat, mindig éhes voltam.
Ami még gondot okozhat, a kóbor, vagy póráz nélkül sétáltatott kutyák. Utálják a bicikliseket, engem gyerekkorom óta nem harapott meg kutya, aztán a második hetemen már ott ültem a Dél-Pestiben, várva a tetanusz és veszettség elleni oltásra.
Az autósok egyébként meglepően jó fejek és előzékenyek voltak. Ha könnyen lekapható a lámpád, akkor szánj rá egy percet, hogy levedd és zsebre rakd, akkor is, ha csak két percre mész be valahová, mert nagyon kellemetlen, mikor tolni kell haza a biciklit a 2 fokban, mert lelopták a lámpát és kivilágítatlanul nem biztonságos hazamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!