Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 4 gyerekes anyaként biciklis...

4 gyerekes anyaként biciklis futár?

Figyelt kérdés
sokáig voltam otthon gyerekekkel,edzetlen vagyok,de már fél éve edzek. szobsbiciklin és lépcsőzőgépen.foodora vagy wolt? látom,hogy nők is bicajoznak.nekem a wolt- ot ajánlották,mert abban jobban eldönthetem a beosztàst ez igaz? és mindenki nyáron akar dolgozni,akkor többen vannak,én meg átadnám a helyet,mert nyáron ugyis a gyerekekkel kell itthon lennem,ez igy nekem is jó. GPS- t meg kártyás fizetést a kütyüt remélem majd megtamulom kezelni,erről van esetleg videó ahol bemutatják? melegtől,fagytól,fizikai munkától nem félek,sőt jobban telik az idő. ha kint lehetek nekem az szabadság. nem tudok sehol bezárva lenni munkahelyen,itthon is eleget voltam bezárva. pl.ácsorognék egy ruhaboltban és nincs dolgom,az idő nem telik. onkább halálra dolgozom magam az is jobb.hasznosítanám,hogy drága erős biciklit vettünk nekem,és városba költöztünk,vidéken nem dolgozhatnám ezt.legfontosabb,hogy ne legyenek munkatársaim. szeretek emberekkel dolgozni,de ne munkatárs legyen.középkorú nőként (42 vagyok) belevághatok? pár ismerősöm szerint hülyeség,majd meglátod" 1- 2 hisz bennem. nekem ez tényleg álommunka lenne.mit gondoltok?
jan. 9. 14:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%

Nem feltétlen a képzettség hiánya az ok, hanem az idöbeosztás, nem sok helyen alkalmaznak valaki, aki többször kimaradozik a gyerekek miatt, márpedig NÉGY gyerek esetén többször van ilyen.

Emellett nem mindenkinek van gyomra takarítónak menni, akkor már inkább kaját kihordani.

A kérdezö meg írta, neki nem gond az idöjárás.

jan. 9. 16:40
 12/14 Szolovjov ***** válasza:
71%
Egy 4 gyermeket példásan nevelő anyuka alapból egy hős. Neked nincs lehetetlen szerintem. Próbáld ki ha szeretnéd, ha nem tetszik majd váltasz 🙂
jan. 9. 21:50
 13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok támogatást :) magabiztosabb lettem. plusz egy indokot kohagytam,hogy amúgy is edzeni akarok,munka mellett nem lenne időm,de ez alapból egèszséges életmód. igen erre majd figyelek,mi van ha közben lesz baj a bicajjal. tényleg nem bírnék egy tescoba sem bent lenni.eső se zavar :) köszi a válaszokat.
jan. 10. 08:27
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki, max. abbahagyod, ha nem jön be.

Én 2020-ban csináltam pár hónapig, mikor covid miatt nem volt munkám. Nagyon tudok fázni, de mivel sokat mozogtam, annyira nem volt vészes, sőt, sokkal jobban bírtam a hívösben, mint nyáron a harminc fokban. Egyedül a szél szar, nagyon szépen bele tud kapni a melegentartó hátizsákba, engem volt, hogy a rakparton jóformán lefújt az autók közé.

Nőként porbléma a wc kérdése. Pisilés után szerintem kezet kell mosni, valamiért a bokor után kézfertőtlenítést sosem éreztem elégségesnek, az meg, hogy ne wc-ben cseréljek tampont a piros betűs napok alatt, nyilván szóba sem jöhetett. És ekkoriban a legtöbb étterem lezárta a wc-jét a vendégtérrel együtt, volt, ahol beengeedtek a személyzetibe (főleg lányok, akik értették a problémát :D), de mivel amúgy is sokat iszok, és gyakran pisilek, nem még, ha egész nap mozgásban vagyok, kb. mosdóvadászatból álltak a napjaim.

A másik problémám, hogy én nem edzettem előtte, futni és úszni járok, de amúgy mindig is vékony voltam. Na pár hét biciklizés után nem jött rám a farmerem. Illetve rengeteget kellett enni. Elképesztően sokat, mindig éhes voltam.

Ami még gondot okozhat, a kóbor, vagy póráz nélkül sétáltatott kutyák. Utálják a bicikliseket, engem gyerekkorom óta nem harapott meg kutya, aztán a második hetemen már ott ültem a Dél-Pestiben, várva a tetanusz és veszettség elleni oltásra.

Az autósok egyébként meglepően jó fejek és előzékenyek voltak. Ha könnyen lekapható a lámpád, akkor szánj rá egy percet, hogy levedd és zsebre rakd, akkor is, ha csak két percre mész be valahová, mert nagyon kellemetlen, mikor tolni kell haza a biciklit a 2 fokban, mert lelopták a lámpát és kivilágítatlanul nem biztonságos hazamenni.

jan. 11. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!