Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gáz kihagyni a céges évzárót?

Gáz kihagyni a céges évzárót?

Figyelt kérdés

Korábbi években résztvettem ezeken, de mivel nem kifejezetten kedvelem a munkatársaim nagyrészét, a kétszínű bájcsevegést meg még annyira se, így jobb szeretem a munkaidőre korlátozni a kapcsolatot velük. Plusz ugye dolgozni járok oda, nem barátkozni.

A bulit nem illették kötelező jelzővel, azt se kérdezték ki megy, ki nem.

2024. jan. 5. 09:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezeknek az évösszegző buliknak az elején általában van egy olyan "hivatalos" rész, ahol valamelyik főnök vagy tulaj beszédet mond, eldicsekszik az eredményekkel, megköszöni a megköszönni valót és további jó munkát kíván, na ezen szerintem illik ott lenni, megadván a kölcsönös tiszteletet (ami nem egyenlő azzal hogy szeretni is kelljen őket). Aztán ha van kaja akkor meg kell vacsorázni és lehet is angolosan távozni, mielőtt a DJ berakja az első cédét :) Nálam ez a hozzállás és senki nem kötött bele az évek során, tudják hogy nem vagyok bulizós.
2024. jan. 5. 10:33
 12/21 anonim ***** válasza:

11

Így szerintem is teljesen rendben. Ráadásul közben kiderül, hogy mégis maradsz-e.

2024. jan. 5. 10:36
 13/21 anonim ***** válasza:

Na igen, ennyit mindenképp illik megtenni, amit a 11-es írt. Ez így teljesen korrekt.

Végiggondolva újra szerintem nem korrekt, nem szép dolog ignorálni egy ilyen eseményt, még ha nem is szereted. Az ideális megoldás korán lelépni.

Illetve nem ismerjük a körülményeket. Hogy külső helyszínen (étterem, stb.) lesz a rendezvény, vagy cégen belül? Esetleg tök más városba kell utazni? Mindenféléről hallottam már.

2024. jan. 5. 11:06
 14/21 anonim ***** válasza:
52%
ritka az, hogy en ceges buliba menjek... amikor megkerdeztek, hogy miert, akkor mondtam hogy tul keveset keresek ahhoz hogy a szabadidömben a munkatärsaimmal legyek...
2024. jan. 5. 12:02
 15/21 anonim ***** válasza:
47%

14

Hol van az összefüggés?

Ráadásul túl keveset keresel ahhoz, hogy ingyen egyél-igyál?

Gondolom, nem kérdeztek vissza semmit, hanem értetlenül álltak előtted, aztán ott hagytak. Nem voltatok egy szinten. :D

2024. jan. 5. 12:05
 16/21 anonim ***** válasza:
#14: Azért az ilyen mentalitású emberekért általában sehol sem rajonganak. Gondolom hidegen hagy, meg nem is bántásból mondom, csak azt tapasztalom, hogy mindenhol vannak ilyen emberek (ez nem baj), és mindenhol alaposan elszigetelődve a többiektől. Ez csak azért lehet rossz, mert esetleges leépítésnél az ilyen dolgozót küldik el a legkisebb szívfájdalommal.
2024. jan. 5. 12:07
 17/21 anonim ***** válasza:
47%

a karäcsonyi evzäro csak ado optimalizäläsärol szol( minel nagyobb a szämla annäl kevesebb adot kell fizetniük)

ahhoz keresek tul keveset, hogy bäjologjak olyanokkal akik szemrebbenes nelkül a szemembe hazudnak evi 300 napot. Nem az a negyed kacsa, lila käposztäval meg gomboccal fog mindent helyrehozni...

Ha Hamburgban van jelenes akkor arra megyek, mert azt a mi cegünk szervezi, nem az a klinika ahol egesz evben vagyunk...Söt, ha Bajorban menni kell bärhova oda is örömmel megyek, csak az itteni vezetessel nem vagyunk joban.

2024. jan. 5. 12:25
 18/21 anonim ***** válasza:
De legalább jól laksz, ha már olyan keveset keresel klinikai, olykor kiküldetésben is részt vevő dolgozóként... Képzelem, milyen keveset.
2024. jan. 5. 12:28
 19/21 anonim ***** válasza:

@16, a klinika, a takaritäs, a konyha, a häzmesterek mind mäsik ceg, ugyhogy a klinika max kerhetik a vezerkaromat, hogy helyezzenek ät, de ki nem rughatnak mert mäsik cegnel vagyok.

@18 Konyhät vezetek es mindig azt eszek amit szeretek, a szerzödesemben benne van, hogy äthelyezhetö vagyok es fix a fizum. Akkor is ugyanannyi, ha 2 honapig Sylten vagyok, meg akkor is ha a heti 5 napot Bajorban huzom le.

2024. jan. 5. 12:38
 20/21 anonim ***** válasza:
52%
Egy élősködönek, akinek az ingyenkaja+pia fontos, annak nem az.
2024. jan. 5. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!