Gáz kihagyni a céges évzárót?
Korábbi években résztvettem ezeken, de mivel nem kifejezetten kedvelem a munkatársaim nagyrészét, a kétszínű bájcsevegést meg még annyira se, így jobb szeretem a munkaidőre korlátozni a kapcsolatot velük. Plusz ugye dolgozni járok oda, nem barátkozni.
A bulit nem illették kötelező jelzővel, azt se kérdezték ki megy, ki nem.
11
Így szerintem is teljesen rendben. Ráadásul közben kiderül, hogy mégis maradsz-e.
Na igen, ennyit mindenképp illik megtenni, amit a 11-es írt. Ez így teljesen korrekt.
Végiggondolva újra szerintem nem korrekt, nem szép dolog ignorálni egy ilyen eseményt, még ha nem is szereted. Az ideális megoldás korán lelépni.
Illetve nem ismerjük a körülményeket. Hogy külső helyszínen (étterem, stb.) lesz a rendezvény, vagy cégen belül? Esetleg tök más városba kell utazni? Mindenféléről hallottam már.
14
Hol van az összefüggés?
Ráadásul túl keveset keresel ahhoz, hogy ingyen egyél-igyál?
Gondolom, nem kérdeztek vissza semmit, hanem értetlenül álltak előtted, aztán ott hagytak. Nem voltatok egy szinten. :D
a karäcsonyi evzäro csak ado optimalizäläsärol szol( minel nagyobb a szämla annäl kevesebb adot kell fizetniük)
ahhoz keresek tul keveset, hogy bäjologjak olyanokkal akik szemrebbenes nelkül a szemembe hazudnak evi 300 napot. Nem az a negyed kacsa, lila käposztäval meg gomboccal fog mindent helyrehozni...
Ha Hamburgban van jelenes akkor arra megyek, mert azt a mi cegünk szervezi, nem az a klinika ahol egesz evben vagyunk...Söt, ha Bajorban menni kell bärhova oda is örömmel megyek, csak az itteni vezetessel nem vagyunk joban.
@16, a klinika, a takaritäs, a konyha, a häzmesterek mind mäsik ceg, ugyhogy a klinika max kerhetik a vezerkaromat, hogy helyezzenek ät, de ki nem rughatnak mert mäsik cegnel vagyok.
@18 Konyhät vezetek es mindig azt eszek amit szeretek, a szerzödesemben benne van, hogy äthelyezhetö vagyok es fix a fizum. Akkor is ugyanannyi, ha 2 honapig Sylten vagyok, meg akkor is ha a heti 5 napot Bajorban huzom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!