Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A főnököm miatt már teljesen...

A főnököm miatt már teljesen kikészülök?

Figyelt kérdés

Egy boltban dolgozok eléggé meg van a kollégák és helyettesek között az alá-fölé rendelt viszony. Van pár főnök kedvence akik rendesen be tudták nyalni magukat(nekik mindent lehet) ők semmiért nincsenek lebaszva.

Én 1éve dolgozom itt jelenleg. A legfiatalabb vagyok némelyik az anyám lehetne, de akár a mamám is. A főnök már egy ideje mindenért leordít. Ha elrontok valamit vagy valamit nem tudok ordít hogy figyeljek már oda. Ellenőriz és a legapróbb dologba is beleköt megalázóan beszél velem. És hiába magyarázok el neki valamit egy kicsit sem érdekli mert akkor is neki van igaza. Még aligha érek be a munkahelyre már azzal vár hogy számon kéri rajtam ha valamit szerinte nem jól csináltam. Pedig becsületesen dolgozom és oda teszem magam amennyire csak tudom mégis mindig talál valamit konkrétan úgy állit be mintha nem csinálnék semmit,hogy az én munkám egy nulla. Rengeteget dolgozunk kevesen vagyunk sok mindent kell egyszerre csinálni nem mindig van idő mindenre . Es ha nem tudok valamit megcsinálni már egyből kapom az arcomba az osztást. Ugy érzem ez miatt nem tudok már teljesíteni még annyira sem. Gyomoridegem van mindennap . Már itthon is sírok es csak erre tudok gondolni hogy mindjárt mennem kell vissza és mivel fog megint várni. Nem tudom mit tegyek folyamatban van az álláskeresés. De még kilátástalan ezzel kapcsolatban minden. És addig nem tudom hogy fogom bírni. Az önbizalmam már lassan teljesen elveszett . És úgy veszem észre lassan már néhány kolléga is egyre több mindent megenged magának velem szemben.

2024. jan. 4. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem ér annyit, keress mást, hisz bolti eladó állás sok van
2024. jan. 4. 19:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Keress másikat. Én ennél sokkal kevesebbért is azonnal váltok.
2024. jan. 4. 19:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Pattanj le mint a zománc
2024. jan. 4. 20:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Férfiak közt ez egyszerűen rendezésre kerül! de igen ezt ott kell hagyni! ennyit semmi nem ér..
2024. jan. 4. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát ezért tényleg nem érdemes idegroncsnak lenni. Ráadásul szépen tönkreteszed az önbecsülésed, ha hagyod. Én lehet, hogy úgy beszólnék neki mások előtt, mint annak a rendje, és azzal a lendülettel adnám be a felmondásomat.

Mondok egy saját sztorit. Egy nagy postán dolgoztam régen, ahol a területi igazgató is volt. mindenki rettenetesen félt tőle, mert féltek a hirtelen haragjától, és rúgdosta ki az embereket, ha nem tetszett valami. Én épp terveztgettem a felmondásomat. Egyszercsak felhív, és leteremt, hogy elrontottam valamit, és valami szép beszólással illetett. Erre én azt mondtam, hogy nézze, valóban hibáztam, ezért vállalom is a felelősséget, ha úgy gondolja, akár ki is rúghat, de velem így akkor sem beszélhet. Telefonon rögtön bocsánatot kért, plusz lejött az elefántcsonttornyából, és személyesen is bocsánatot kért, kezet is fogtunk, meg minden. A csúcs az volt, hogy amikor egy postát felújítottak, akkor utána engem akart kinevezni postavezetőhelyettesnek.

Persze olyan élményem is volt, hogy valami gyárban dolgoztam raktárosként, és bekrepált a rendszer, így a rendelést nem tudtam leadni mindenhova, és az egyik gyártósor leállt. Jön át az osztály vezető helyettese, egy nyikhaj hülyegyerek, akkor láttam először, és elkezd kuraanyázni. Én meg azzal a lendülettel, hogy lehet, hogy az övé az, de az enyém attól még nem. Erre elviharzott, hogy na akkor most kirúgat, szedjem a cuccom (megjegyzem, próbaidőn voltam) jön át a három fokkal normálisabb osztályvezető, és kísér át a HR-eshez. Kérdezi, hogy mi volt, neki elmondtam az egész sztorit, és megkérdezte, hogy akarok-e maradni, de mondtam, hogy ebben a leprafészekben dehogy akarok. Tényleg az volt, bár a kollégákkal általában jól kijöttem, csak a főnökök és az ávós szintű besúgórendszertől undorodtam. Komolyan minden hétfőn össze kellett gyűlni, és az igazgató kb. mindenkiről felolvasott valami rosszat, hogy mit tudott meg. Rólam pl. hogy nem kértem az üzemi lapot, amiben semmi lényeges infó nem volt, helyben átnéztem az kétoldalas A3-as papírt, egyik oldal keresztrejtvény, a többin kb. hogy a tulaj fia milyen jó zenész, és visszaadtam, hogy kösz, de nem kell... - így tudtam is, hogy ki súgott be. :D Na mondjuk, itt azt is elvárták tőlünk, hogy ingyen dolgozzunk szombatonként, és amikor én, mint raktáros mondtam, hogy márpedig én nem fogok, akkor a többi raktáros izélt, hogy de akkor velük cseszek ki. Én mondtam, hogy ők csesznek ki magukkal...

Na nem baj, vettek fel másik raktárost, csak az egy link kötekedő alak volt, aki azzal mutatkozott be, hogy felfüggesztetten van. Nyilván sejtettem is, hogy már eleve ki akarnak rúgni, ha már nem vállalom, de hát mindegy.

Na egy kicsit elkalandoztam. :D

2024. jan. 4. 21:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
De mi akadályoz benne hogy sarkadra állj és vitába szállj vele, ha ez úgyis egy felejtős állás? Attól hogy fiatal vagy, még nem kell ijedt nyuszinak lenni azokkal szemben akik semmibe vesznek és beléd rúgnak.
2024. jan. 4. 22:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, én is ezt magyarázom: ez egy tök jó lelki gyakorlat, mert tétje nincs, hisz gané állás, ilyennél csak jobbat találsz két napon belül, de legalább elmondhatod magadról, hogy kiálltál magadért, és ezt a tapasztalatot, tartást a továbbiakban magaddal viheted, és alkalmazhatod rutinosabban is.

Itt tényleg nincs mit vesztened.

Amúgy ha így bánnak veled, nem csoda, az sem, ha hibát hibára halmozol.

2024. jan. 5. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!