A kollégák átnéznek rajtam az irodába, hogy lehet ebből kijönni?
Figyelt kérdés
Egymas kozott tok jol eldumalnak,de tolem semmit se kerdeznek, ha en kerdezek akkor sem kerdeznek vissza. Lehet,hogy azert van mert mindenki mas angol az 5 fős irodaban?2024. jan. 3. 14:13
11/16 anonim válasza:
Mi az oka hogy nem kedvelnek téged? Csináltal bekik valamit?
Egyebkent 2 evig semmibe vagy véve, hozzád sem szolnak, átnéznek rajtad, hogy bírod? Ez egy vegletekig megalázó helyzet.
12/16 anonim válasza:
Az 1# jót ír.
Én is így vagyok a munkahelyemen, de totál nem érdekel.
13/16 A kérdező kommentje:
2 evig nem erdekelt igazan,mert tudtam munkaidobe tanulni. Online tanfolyamokat stb. Webprogramozast, webfejlesztest stb. Weboldalakat csinaltam masoknak. De mostanra kicsit mar ez is unalmas lett,valami uj kell,valami kihivas. Nyilvan el fogok jonni onnan mielobb,ez nem is kerdeses. csak vegiggondoltam,hogy mekkora troger nepseg es mi lehet az oka. Egy rossz szavam nem volt ellenuk, nem voltam se kiabalos se felhaborodos. Melo mindig idore kesz volt. Passz... na mind1, koszi hogy itt voltatok!
2024. jan. 3. 20:49
14/16 anonim válasza:
Hát akkor pont ezért ilyenek veled. Mert gyengének látnak és a szomorú magyar eltiporja az ilyet. Ha egyszer is az asztalra csaptál volna, az egeret a monitorba dobod, majd kiosztod őket, az egyiknek azt mondod befogod a pofád te pocik, a másiknak is hasonlót, akkor ott olyan kuss lett volna, hogy onnantól kezdve te irányítasz.
15/16 A kérdező kommentje:
OOoooooo....amiatt nem kell aggodni,hogy nem nyitom ki a szam es szolok oda ha valami nem tetszik.
2024. jan. 4. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!