Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek ez mennyire volt...

Szerintetek ez mennyire volt korrekt?

Figyelt kérdés

Multinál dolgozom és tavaly novemberben meghirdettek egy egészségmegörző programot amire lehetett ötleteket beküldeni.

Egész pontosan 15 db-ot írtam össze és elküldtem a helyi szervezőknek.

Választ de még egy köszönömöt sem kaptam, mindegy, nem is ezért "segítettem".

Telt-múlt az idei év és akaratlanul is de feltűnt, hogy olyan programokat szerveznek amiket én elküldtem nekik, de igazából csak örültem neki. Ősszel találkoztam az egyik hr-essel és nem bírtam ki, rákérdeztem. Látszott, hogy zavarba jött és arról kezdett dadogni, hogy jaj igen, tök jókat írtam de ezeket más is írta nekik, ezért tűnik úgy, hogy csak az én ötleteimet valósítják meg.

Ok, elfogadtam és majdnem el is engedtem, erre decemberben nyertek valami díjat, az összes hr-es ott volt, majomkodtak meg hálálkodtak a díjátadón.

A 15 db ötletből amit beküldtem 15 db megvalósult idén illetve tart jövőre is.

Köszönömöt sem én, sem más akik "ugyanezeket" írták nem kapott.

Nyilván fa**ság most ezen pörögni, de rosszul esett.

Mit gondoltok?

2023. dec. 27. 13:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
14%
Ha nem sikerül hivatalosan beadni ötleteket, akkor az bizony közkincs. Ötletből egyébként nincs hiány, a megvalósítás már nem annyira mindennapos. Ezt, hogy X-ből X a te ötleted, te se gondolod komolyan szerintem.
2023. dec. 27. 17:13
 12/16 anonim ***** válasza:
35%

Tényleg f/szság ezen pörögni.

Nyilván az elején egy általános félmondat kellett volna (lehet volt is): "Köszönjük, hogy ilyen sok ötletet küldtek be, a legjobbakat/legtöbbször előfordulókat megvalósítottuk"

Ennyi, elvégezték a munkájukat, hr-esek között már ez is valami

2023. dec. 27. 19:14
 13/16 anonim ***** válasza:
60%
Melyik cégnél történt az eset?Milyen dijjat nyertek?
2023. dec. 27. 20:51
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen rendben van mert te csak egy droid vagy ott.

Tudd hol a helyed.

2023. dec. 27. 23:37
 15/16 anonim ***** válasza:
74%
Ez tiszta Erste. És igen, #5-ös pontosan leírta, hogy mi szokott történni. Nem csak hogy nem köszönik meg, de még le is ugatnak, hogy minek írtál (legyen az akár bármilyen folyamat-fejlesztéssel kapcsolatos meglátás stb.), aztán a következő pillanatban ott virítanak a megvalósuló ötlet mellett, mint ötletgazdák, és tartják a tenyerüket a bónuszért.
2023. dec. 28. 11:07
 16/16 anonim ***** válasza:

volt valami meghirdetve hogy aki jó ötletet ad az kap vmit? ha nem akkor ennyi.

sztem az ilyen programok erről szólnak, ők hülyék hozzá és majd lesznek ilyen lelkesek akik megoldják azt amire ők nem képesek.

magyarul kihasználtak. majd legközelebb nem kell ilyenekkel foglalkoznod.

szomorú de manapság ez megy.

2023. dec. 30. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!