A gyári munkásoknak muszáj piálniuk, hogy kibírják?
Ha olyanok az élet vagy munkakörülményeid, amiket utálsz, akkor bizonyos szintig segíthet a pia.
Szorongás miatt is szoktak naftázni. Állítólag Churchill is azért ivott, de ő nagyon jó volt mérték tartásban.
Nálunk nem iszik senki, ugyanis minden nap szondáztatás van szúrópróbaszerűen a nap folyamán bármikor. Nyilván tudják is, h kik azok, akik hajlamosabbak rá, alkeszokon azért látszik, úgyhogy őket majdnem minden nap fújatják. A normálisabbakat heti 1x átlagban.
Sztem egyre ritkább a munkahelyi ivás amúgy. Egyrészt a nagy alkesz generáció lassan kihal, másrészt sok másik cégnél is hallom, h megy az ellenőrzés keményen.
Egy jó 15 éve a haverjaim a cserépgyárban dolgoztak, szalag mellett, 3 műszakban, és konkrétan megállás nélkül szívták a füvet.
Egyszer elmentem őket megnézni... hát, fülsüketítő zaj, por minden mennyiségben, forróság van, a cserép vágja a kezed, nehéz is, és csak jön és jön megállás nélkül, vagyis rettentő monoton. “Vendégként” kb. 5 percet alig bírtam eltölteni, nemhogy ledolgozzak ott 8 órát, 1 hónapot, 1 évet, vagy akár egy életet...
Annyira f.os körülmények voltak, hogy a górékat se érdekelte, ki mivel tuningolja magát, amíg nem volt ön és/vagy közveszélyes a melós, ill. nem okozott kárt. Ennek megfelelően nagyjából kész is volt mindenki valamitől...
Aki hajlamos az alkoholizmus az mindig találni fog okat arra, hogy igyon.
Rengeteg értelmiségi munkakörben dolgozó ember is funkcionális alkoholista.
Aztán vannak már a komolyabb dolgok, kokain, heroin..
A 20-as éveik elején járó srácok voltak, akik már 4-5 éve dzsangáztak rendszeresen. Én sem tudom hogyan, de bírták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!