December 24. Megyek dolgozni. Már most hányingerem van tőle Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
2023. dec. 23. 20:58
1/12 anonim válasza:
Elmész dolgozni, vagy felmondasz, esetleg beteget jelentesz, mondjuk az elég levágós kamu lenne :D
4/12 anonim válasza:
fejleszted önmagad a szabadidődben, hogy jövőre ne legyél ilyen helyzetben.
5/12 anonim válasza:
O ne hisztizz mar, tudod te meg hanyan dolgoznak az unnepek alatt?
6/12 anonim válasza:
Most mit nyafogsz, azzal jobb lesz? A férjem is dolgozik ünnepekben és még kisgyerekünk is van, mégse rinyál.
8/12 anonim válasza:
Én 25-én megyek 24 órába. Mit fogok tenni? Aludni, és szarok az egészre, úgysem lesz bent senki. Januárban pedig felmondok, mert unom a nyomoronc főnökömet/nem fizet ki rendesen, hazudozik össze-vissza, úgy beszél velünk mint a kutyával,stb/.
9/12 anonim válasza:
Na ên meg 26-án megyek 24 órába :D
Egyébként kitartást. Jobb ötletem nincs. Ha nem egy álommeló a munkahelyed akkor megértelek teljesen. Nekem se lenne kedvem karácsonykor dolgozni ha szr lenne a munka. Hálistennek én imádom a munkám így nem gond.
10/12 anonim válasza:
Nem mész, azt max. kirúgnak. Keresel másik munkahelyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!