Vajon tetszhetek a kollégámnak? Hogyan kezdeményezzek nála?
Figyelt kérdés
Egyik kollégámért (másik részlegről) kezdek nagyon odalenni, viszont kicsit kétértelmű jeleket ad, nem tudok rájönni érdemes-e reménykednem. Mielőtt a házi nyúlra nem lövünkkel jönnétek, ez egy multi több száz beosztottal, otthonról dolgozunk és nagyon ritkán futunk össze (sajnos). A fluktuáció nagy. 2025-ben már nem hiszem, hogy itt leszek, szeretném ha fejlődne a karrierem. Volt karácsonyi buli bent a cégnél és egy társaságban tartózkodtunk. Rengetegszer engem nézett. Szóba hozta a kapcsolatomat is és célzott rá, hogy szerinte nem illek össze a párommal, mert nagyon másnak tűnünk az érdeklődési körünk alapján. Amúgy nemrég szakítottunk, de erről nem beszéltem a munkahelyen, mert nem szeretném, ha sajnálnának... A srác szingli tudtommal évek óta. Egyszer volt, hogy rámírt messengeren a semmiből (ismerősök se voltunk fb-n akkor amúgy), egy azelőtti napi poénkodásom kapcsán küldött valamit. Akkor nagyon örültem, reagáltam neki, de a válaszaimra sok idő után írt csak vissza ezután, úgyhogy nem erőltettem a beszélgetést, pár sor volt csak az egész. Igaz üzleti úton volt épp külföldön, lehet emiatt... Pár hete találkoztunk az irodában és amíg sokan bent tartózkodtunk, nem sokat beszélt velem, de amint elmentek a többiek odajött hozzám és szinte flörtölősnek tűnt. Rettenetesen csendes, nehezen megnyíló típus amúgy. Egyre jobban várom, hogy újra lássam és sajnos nagyon ritkán jön össze. Ha tudná, hogy szingli vagyok se hiszem, hogy elhívna randizni. Egy közös barátunktól tudom, hogy volt korábban olyan, aki tetszett neki, állandóan maszkáltak társasággal mindenfelé és nem próbálkozott be nála soha. A nő végül foglalt lett és teherbe esett. Szóval valószínűleg nekem kellene kezdeményezni, ha szeretnék valamit... Szerintetek van értelme? Ha igen, hogyan tegyem?2023. dec. 17. 16:35
1/2 anonim válasza:
Ez így kevés. Mármint a kontakt meg a jelek, amiket küld. De egy próbát megér, mondd neki a legközelebbi beszélgetés alkalmával, hogy sajnos most el vagy havazva, de munka után szívesen folytatnád egy kávé mellett ha van kedve. 🤷♀️
2/2 anonim válasza:
Részletek nélkül, nem, ne kezdj kollégával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!