Hogyan mondjak fel?
2 hónapja vagyok az első munkahelyemen.Egy hónap próbaidő utàn határozatlan idejű szerződésem lett.Egy kisboltban vagyok "árufeltöltő" havi 145 órában papíron,ami a valóságban 190 óra is szokott lenni.A lejárt termékeket mindig nekünk,alkalmazottaknak kell megvennünk,nehogy veszteséges legyen.Ebben a hónapban már 50 ezret hagytam ott...
Beadtam a felmondásomat,de nem fogadja el a tulaj.Azt mondta maradnom kell Január végéig,mert ha nem,akkor valami fegyelmit intéz nekem.A munkaszerződésben viszont benne van,hogy a Munka Törvénykönyve szerint kell felmondanom,mert ha nem,akkor ő kártérítést kér.Szerintem pont ezt akarja,mert azt mondja nem kell papír,majd ő intézi...
Nem tudom mit csináljak,hiába adtam oda neki màr 2x is a felmondást (hivatalos szöveg,ahogy kell),egyszerűen visszaadja és elutasìtja.Nem akarok 45 napot dolgozni ott már.
Hatarozatlan idore vett fel akkor beadod a felmondasodat es viszlat tobbet be se mesz
Ha fenyeget elkuldod a jo k**va anyjába
Szivesen
Menj tappenzre
Mar ha egyaltalan be vagy jelentve
Ha nem vagy bejelentve szolj a NAV-nak hogy feketen dolgoztat
Azt mindenképp megteheted, hogy:
1. Nem túlórázol
2. Nem veszed meg a lejárt árut
Menj tappenzre es szard le a fejét, lefogadom valami valami vallakozo g***i aki csak aztba*ssza a dolozokat
Olyan nincs hogy meg kell vennetek a lejart temékeket
Venné meg a f**om
Rohadjon rá az osszes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!