Direkt kiprovokál,sértő megjegyzést tesz?
A kollégám (férfi) én nő.
Eddig nem viselkedett így velem viszont 1hete már lassan olyan más velem. Nem köszön nem nagyon beszél velem pedig eddig azert hülyéskedtünk jól elvoltunk kereste a tarsasagom. Viszont mostanaban nem is nagyon köszön. Nem szól hozzám ha kérdezek fél várról válaszol . Olyan kioktatóan beszél. Nem találtam valamit amire az volt a válasza hogy ne lehyek már ilyen szerencsétlen. Aztan mikor bejött mondom neki neked mi bajod hagyjál már békén mostmár. Te ahogy öregszel egyre rosszabb vagy. Aztán elröhögte magát hogy na végre ezt várta már . Aztán röhögött utána érdekes normális lett. Mondom hagyjál inkabb ne is szolj hozzám szerintem ne beszéljünk inkább. Mondom jól felidegesítettél. Igrn de ő azzal szeret beszélgetni aki nem akar vele.
És az apám lehetne .. nem tudom miert kell ilyen bunkónak lennie. Mit csináljak mikor ennyire bunkóan viselkedik? Mi lenne a normális ilyenkor. Meg egyáltalán miért csinálja most ezt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!