Mennyit lehet keresni a MÁV-nál, mint váltókezelő, kocsirendező, forgalmi szolgálattevő, koordinátor?
:DD
Gondolkozz el mellette milyen munkát tudsz vállalni amiből meg is tudsz élni. A MÁV kb arra jó ilyen alacsony pozíciókban hogy legyen egy hely ahova be vagy jelentve.
MÁVnál dolgozói valódi vasutas réteg a minimálbér, vagy szakmunkás minimálbér plusz műszakpótlék keres.
Mávnál akik jól keresnek azok a diplomások, akiknek van legalább 3 év tapasztalatuk, akik egyből a 17es bértáblát kapják, legkevesebb nettó 580as fizetéssel és max nettó 1 millióig.
Jó diplomával nagyon jól fizet a máv, minden másra éhbér.
Haverom nettó 260at kap fűtőházban lakatosként, én nettó 280at kalauzként. Egyetemről kibuktam volt sulistársaim akik közlekmérnökök lettek nettó 6-700at kapnak és már forgalmi szakértőként.
Lent lévő munkák tényleg fosok a mávnál, itt csak akkor kapsz emberi fizetést ha diplomával vagy.
Ismim 10 éve 2014ben kapott nettó 280at mérnökként a STARTnál, amit én most kaluzként a vonaton zötykölődve éjjel nappal. Persze ,hogy az ilyen diplomás vetette el a veszélyességi pótlékunkat, aki nem tudja mi ez a munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!