Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek egy tanár munkahel...

Szerintetek egy tanár munkahelyre felvehet slim fit nadrágot?

Figyelt kérdés
Egy sportos, jól kinéző tanár vehet fel ilyen ruhát, vagy testhez álló inget, tanárnő leggingset?
2023. dec. 6. 16:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Bezzeg mikor én jártam suliba nem voltak ilyen szexi tanárnénik "

mikor jártál suliba? mert még apám is szívesen emlékezett vissza egy-egy miniszoknyás tanárnőre a hetvenes évekből

2023. dec. 6. 19:12
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Venni vehet, de ha magyar nyelvet oktat és előnyös küllemű nőből van, akkor azért érdemes óvatosnak lenni...

Kamasz fiúkból álló osztálynak tartott magyar nyelvtanórán, tábla előtt miniszoknyában magyarázó tanítónő:

"Mit állítok?"

-Mire félhangon többen mormogva az első néhány padsorban, kórusban:

"F@szt!"

2023. dec. 6. 20:08
 13/14 A kérdező kommentje:

Nekem eszembe se jutna olyasmi, hogy valaki ezzel a diákoknak akar imponálni.

Ez a saját kifejezésről szól, hogy miben érzi jól magát az ember.

Egyetemen volt egy 50-es tanárnőm, aki nagyon fiatalosan, de ízlésesen öltözött, leggings, magassarkú cipő. Szerintem nem másoknak akart tetszeni, hanem ő így érezte jól magát.

Férfiaknál is, ha valakinek szép a teste, jól érzi magát egy ízlésesen szexi ruhában, ami kiemeli az előnyeit.

Nem provokatív dolgokra gondolok.

Szerintem azt mindenki tudja mik a határok, és az összkép ne legyen közönséges.

2023. dec. 6. 21:11
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A leggings önmagában (ha mondjuk nincs felette szoknya, ruha, ingruha) szerintem nem való munkahelyre, utcára, senkinek sem. Nem azért, mert annyira prűd lennék, de a nők 90%-ának nem is áll jól, mert nincs olyan alakja. Továbbá az az üzenet az ilyen testhez tapadós meg villantós cuccoknak, hogy valaki könnyen kapható. Mi nők erre szoktuk mondani, hogy "szexi", csak hát ez a pasiknak tök mást jelent. Erről csak elég egy férfit megkérdezni, ha már volt ilyen beszélgetésetek... Nagyon szabadon hangzik a mindenki vegye fel azt, amiben jól érzi magát. Inkább azt mondom, hogy mindenki vegye fel azt, amilyen üzenetet szeretne magáról közvetíteni. Nekem nőként ez a tapasztalat:)
2023. dec. 8. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!