Mit kerdezhetnek egy állásimterjún? Pénzügyi asszisztensnek jelentkeztem.
Figyelt kérdés
2023. dec. 5. 19:34
1/3 anonim válasza:
Én úgy szoktam vezetőként, hogy előbb a jelölt beszél magáról (szakma), erre felülve kérdezgetek, majd én beszélek a munkáról, a cégről, ő is kérdezget.
Találós kérdéseim nincsenek. CV és feladatalapon beszélgetek.
2/3 anonim válasza:
Sokszor kérik, hogy nagy vonalakban ismertesd a CV-t saját szavaiddal, tehát kb. a szakmai életutad, ebbe belekérdezhetnek, nyilván olyasmit, ami az adott pozi szempontjából fontos lehet (vagy vmi extrán érdekes pozi vagy munkahely). HR szinte mindig kérdez ilyen "hogyan kezelnél egy ilyen-és-ilyen konfliktusos helyeztet?", "mit teszel ha a kollégád ezt-és-ezt-teszi?", "mi volt a legnagobb sikered/kudarcod/mire vagy a legbüszkébb szakmai szempontból" típusú kérdést, esetleg az ominózus erősségeid/gyengeségeid bullshitet. Ha leendő főnök interjúztat ott inkább szakmaibb lesz a kérdezgetés, sokmindentől függ mennyire megy bele a részletekbe. Készülj te is kérdésekkel (feladatok, önállóság, csapat stb. kapcsán).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!