Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem sietsz haza munka után?

Miért nem sietsz haza munka után?

Figyelt kérdés
Csak érdekel. Én olyan vagyok, hogy amint 16:00-t üt az óra, már megyek is haza, egész nap távol voltam a páromtól, sokat dolgoztam, pihenni szeretnék. De látom, hogy a munkatársaim még akkor kezdenek csak pakolni, beszélgetnek, simán ott maradnak még egy negyed órát. Ezt onnan tudom, hogy nálunk van délelőtti és délutáni műszak, és amikor délutános vagyok, akkor látom a délelőttösöket, hogy nem sietnek.
2023. dec. 4. 11:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%
Mert ha a munkaidő 16:00-ig tart, akkor addig csinálod a dolgodat, és utána kezdesz el pakolászni. Nem előtte negyed-fél órával, ami még javában munkaidő.
2023. dec. 4. 17:49
 12/17 BlackSword ***** válasza:
100%

Mert szeretem átnézni az asztalomat nyugodtan, levezetni a munkát, "elengedni" a napot... váltunk még pár szót... mert nem csak kollegák vagyunk, hanem csapat is...

Persze én is szeretek pihenni, de az embernek arra van ideje, amire akarja, hogy ideje legyen...

2023. dec. 4. 18:05
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én 33 éve dolgozom, de eddig csak egyetlen egy olyan munkahelyem volt, ahol 16 órakor kiesett a kezembol minden. Ez kettő évig tartott.

A maradék 31 évben még sose mentem el 16:00-kor. Kicsit tovább szoktam maradni. Kolléganőkkel beszélgetek, elpakolok, előkeszulok másnapra.

És igen, van családom, gyerekeim.

2023. dec. 4. 18:18
 14/17 anonim ***** válasza:
28%

Mert ez az egyik legegyszerűbb, legkényelmesebb módja annak hogy munkamániásnak tűnjenek. (A másik a többiek b*szogatása, az áskálódás, pellengérre állítás.)

Mindig, mindenhonnan óra 00-kor leléptem, sose maradtam egy perccel se tovább. Akár időben értem be, akár 10-20 perccel később. Amint bejött a HO, azt mondogattam, majd otthonról ledolgozom. De erre sem volt szükség. Mikor még nem volt HO, akkor se szólt meg érte senki. Ugyanazokat a számokat hoztam mint a traccspartisok, meg a 1,5 órát reggelizők.

2023. dec. 4. 18:25
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se párom, se kutyám, se macskám, se hobbym, se életem, de én is úgy vagyok, mint te. Ahogy vége a munkának irány azonnal haza.

Bennem leginkább az a mozgatórugó, h nekem azért senki nem fizet, ha bent vagyok munkaidőn kívül. 1-2x előfordult és mindig az lett a vége, h belefutottam egy főnökbe, akinek valahogy mindig olyankor volt fontos megbeszélnivalója velem. Kösz, ebből nem kérek. Én 15:00-ig dolgozom, 3:01-kor már a kocsimat indítom és megyek haza.

2023. dec. 5. 21:03
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
*15:01-kor
2023. dec. 5. 21:03
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi a közvetlen kollégákkal haveri kapcsolatban is vagyunk, van az iroda közelében pár beülös hely, ahol lehet munka után enni, kávézni, sörözni, beszélgetni.
2023. dec. 5. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!