Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Állandóan összehasonlítom...

Állandóan összehasonlítom magam más emberekkel, hogy pl. Ki milyen pozícióban van vagy mennyit keres. Ilyenkor mindig butának érzem magam, hogy nekem miért nem sikerült azt elérni. Mit tehetek, hogy másképp lássam a helyzetet?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy dolgozom mint más, kitartó vagyok, voltam. Annó rengeteget tanultam, sikeres voltam a tanulmányaimban. Azt reméltem, hogy sokat is fogok keresni, de mégsem úgy lett. Nálam butábbak sokkal jobban keresnek. Pedig én is dolgoznék és dolgozok. Mindig azt érzem, hogy jobb lehetnék, mint más. Ebben a magam kreálta versenyben pedig mindig alulmaradok és még butábbnak vagy rossz embernek érzem magam. A saját szakmámban nem tudok érvényesülni, más szakmát meg öreg vagyok tanulni (32 vagyok), mert akkor miből élek meg. Azt mondják hogy ne hasonlítgassam magam máshoz, mert ki tudja, hogy másnál mekkora erőfeszítés kell, hogy elérjenek valamit. Amit tanultam pedig nem vész el, mégha nem is tudom kihasználni.

2023. dec. 3. 15:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát igen, iskolai teljesítmény köszönő viszonyban sincs azzal ki milyen sikeres lesz.
2023. dec. 3. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!