Étteremben mi ez a munka?
Pohárszedő. Asztaltakarítás vendég után, esetleg felvághatod a citromot.
De miért kell erre egy külön ember?
Bejön a vendég, leül. A cincér odaadja nekik az étlapot, közben felveszi az italrendelést. Általában kiviszi ő (mert ekkor jön a kajarendelés), de ha úsztok, akkor te is kiviheted, és mondod a vendégnek, hogy a kaját majd a cincérnél rendelheti. Megrendeli a kaját, általában te viszed ki, te szeded le az üres tányérokat. Ha elmegy a vendég, te teszed rendbe az asztalt. Meg hát a többi vendég nélküli munkát is csinálod, pohártörlés, evőeszköztörlés, felsöprés, bármi.
A lényeg, hogy ha még nem dolgoztál soha életedben étteremben, akkor is tudod csinálni, legfeljebb nem 4 tányérral rohangálsz az elején, csak kettővel. Viszont max. fél év alatt "kinövöd" ezt a munkát, ha nem vagy teljesen hülye, aztán startolhatsz is egy normális pincér pozícióra.
Rendelést és pénzkezelést leszámítva kb mindent, majd aki mellé kerülsz mondja mit kell.
Takarítás, tányérszedés tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!