Mennyire gyakori, hogy a postások nem viszik fel a levelet, csomagot, csak alapból egy értesítőt dobnak be a postaládába, hogy menj be a postára érte?
Nálunk is ez megy. Egész nap itthon vagyok és nem szól fel, hogy ugorjak le érte.
Lehet panaszt írni a honlapjukon. Én megtettem, miután már 5 éve ez megy. A válasz lényege, hogy ők nem tudják bizonyítani/csekkolni, hogy felcsegetett e, de a postás nyomkövetője szerint járt a helyszínen. Ha nem tetszik a válasz, forduljak bírósághoz. Blabla
Ez amúgy azért gáz, mert én pl tartós beteg gyereket nevelek. Van olyan gyógyszer, amit engedélyeztetni kell, ezek hivatalos iratok, amiket a kezelőorvos és a szülők is megkapnak. Nem kell tudnia a postásnak ezt, de lehet olyan helyzet, amikor tényleg fontos egy levél és nem tudsz csak úgy 1 órára elugrani, sorbanállni vagy épp nem ér rá holnap meg azután mert már tegnap kellett volna.
Úgyhogy én nagyon haragszom, mikor 100% otthon vagyok és nem jelez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!