Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Takarító mit képzel magáról...

Takarító mit képzel magáról hogy nem akarja beengedni az embert a wcbe, merthogy éppen most mosott fel?

Figyelt kérdés
Ma volt ilyen, munkahelyen
2023. nov. 22. 14:07
 1/7 anonim ***** válasza:
En repteren lattam. Mar csak az az egy vece volt a repter azon reszen beszallas elott. Atleptem a kordont es angolul mondtam, nekem most van tele a holyagom es most menstrualok es most fogok beszallni. ( A gepen meg sokaig nem lehet hasznalni a vecet, nem volt opcio.)
2023. nov. 22. 14:11
 2/7 anonim ***** válasza:
27%
Amugy elvileg jogos lenne, kis vecen kinos helyzet elkerulese, forgalmas vecen elvileg csuszasveszely miatt.
2023. nov. 22. 14:12
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Ott őrködik vagy mi? :D
2023. nov. 22. 14:13
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
Ha betörik a koponyád mert elcsúszol a vizes csempén, akkor sanszos hogy őt is kirugják.
2023. nov. 22. 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:
31%

#4:

Annak elég kicsi az esélye, hogy pont úgy érkezz a földre eséskor, ahhoz nagyon bénának kell ám lenni.

2023. nov. 22. 14:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha meg hót retek lenne, akkor meg azért ugatnának a zemberek. Végzi a szerencsétlen a munkáját, szeretné, ha nem b*nák egyből el egy pl.: felmosás után.

Nem gondolom, hogy 1 db. budi van csak ott.

2023. nov. 22. 17:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehetnél egy árnyalattal rugalmasabb, ember!

Azt feltételezve, hogy nem vagy értelmi fogyatékos, pontosan tudod, hogy mely napokon, melyik idősávban jár arra - takarítani!

El tudsz menni biztonságban előtte vagy utána, ha békésen meg akarnál férni más emberekkel a bolygón, - a te mentalitásod mentén ő is megkérdezhetné tőled, hogy Te mit képzelsz magadról - annak ismeretében, hogy pontosan tudod, mikor eszi arra a fene!

Nem akarásnak nyögés a vége! -10 napig nem mennének felétek, akkor a szar enne meg titeket, - nem kell megjátszani a bazári majmot!

2023. nov. 22. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!