Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek meg lehet ezt...

Szerintetek meg lehet ezt próbálni?

Figyelt kérdés
Van egy diszpécser a munkahelyemen. 56 éves. Én 32. Az apukámat egyszer láttam és 2018-ban hunyt el. Megkérdezhetem hogy lenne e a pótapukám?
2023. nov. 19. 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem így random odamenni nagyon gáz.

Nekem sem él már apukám, a munkahelyemen viszont minden kollégával jóban vagyok, és ha kellett "apai" tanács, bármelyik férfi kollégához fordulhattam.

De ha ti nem vagytok jóban, vagy nem annyira, hogy alapból kicsit apádként bánjon veled magától is, akkor nagyon gáz odamenni ezzel a kérdéssel.

2023. nov. 19. 21:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Művész lélek. Verseket, könyveket ír, és ebből gondoltam. Talán először jobban meg kéne ismerni.
2023. nov. 19. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

GRATULÁLOK!

Ma te nyerted a legbetegebb kérdésért járó képzeletbeli díjat!

2023. nov. 19. 21:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább egy pszichoterápiát próbálj meg. Súlyos bajok vannak nálad. És ilyen kezeletlen pszichátriai betegekkel van tele az ország.
2023. nov. 19. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"Leszünk barátok?" kérdést is utoljára oviban meg alsóban teszünk fel.

Ez ugyanolyan lenne, egy bizarr töltéssel megspékelve.

Simán csak próbálj vele barátkozni, jóban lenni. A korkülönbség miatt előbb utóbb, ha ő is ilyen hajlamú, akkor létrejöhet a vágyott viszony.

2023. nov. 19. 21:34
 6/6 anonim ***** válasza:
jól össze leszel verve :D :D :D
2023. nov. 20. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!