Irodai dolgozók! 8 órából mennyi a tényleges munkavégzésed?
Hány óra, őszintén.
Nekem kb fele, 4 óra kb.
2-4 óra. Full home-office.
Multinál vagyok.
Baromira változó és sok mindentől is függ.
Heti 1x be kell járni, akkor azért a munka fele elmegy azzal, hogy átjárogatunk egymáshoz meg beszélgetünk. De ezt betudjuk annak, hogyha a menedzsment gomndolja azt, hogy be kell menni, mert csak így tudunk jól együtt dolgozni, ehhez hozzátartozik a kapcsolatok ápolása is :). Otthon többet dolgozom.
Az én pozíciómban van olyan nap, amikor 8 órából 10et dolgozom ebédszünet nélkül, van, amikor meg 3at. Vannak időszakok, amikor sokkal több a tennivaló, meg attól is függ, hogy épp ki kap valami olyan munkacsoportos feladatot, ami több időt vesz el.
Engem jobban frusztrálna, hogy napi 4 óra megy el a semmire az életemből, mintsem amennyi a fizetés.
Ennyi idő alatt már otthon lehetne főzni, takarítani, sportolni.
Ha 2x ennyit fizetnének se éri meg.
Utálom ezt a kapun belüli munkanélküliség rendszerét.
16, ezért jó a home-office.
Lehet munkaidőben főzni, mostni, takarítani, gyereket pesztrálni, filmet nézni, vagy akár tanulni is valamit.
Fasza.
Az irodai munkás nem igen dolgozza halálra magát, és ezért felvesz Xb-százezer forintot havonta.
Nem irigységből írtam.☝️
(De igen 🤣)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!