Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem akarja a kolléganőm,...

Miért nem akarja a kolléganőm, hogy felmenjek hozzá filmezni?

Figyelt kérdés
Van egy aranyos kolléganőm akivel teljesen jól megvagyunk. Nagyon sokat beszélgetünk, sokat nevettünk, jó lenne baráti kapcsolatot ápolni mert nincsenek barátaim. Mondtam is hogy csak színtiszta barátságból de mit szólna, ha felmennék esetleg hozzá filmezni vagy hozzám feljönnél, hát láttam hogy eléggé hárította a kérdést....
2023. nov. 11. 18:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
40%
A nők nem szeretnek filmet nézni. Én is mondtam anno egy csajnak hogy jöjjön fel ha szereti a jó filmeket, beteszek valamit, utána meg egy filmet, de nem akart...
2023. nov. 12. 01:51
 22/23 anonim ***** válasza:
89%

Ha már kimondta, hogy nem, akkor miért nem fogod fel.

Ha barátnak tartod magad, akkor mi a gond, egy filmnézésen ennyire felkaptad a vizet, hogy még idegen emberek véleményét is kikéred...

2023. nov. 12. 06:29
 23/23 anonim ***** válasza:
A bélyeggyűjteményeset mutasd meg neki
2023. nov. 19. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!