Gazdálkodás és menedzsment diplomával mit dolgozhatok?
Akárhányszor megkérdezik milyen diplomám van, csak annyit tudok mondani, hogy gazdálkodás és menedzsment, azaz közgáz, de hogy ezzel mit is dolgozhatnék azt nem tudom. A pénzügyeseknek pl.: konkretizálva van, a marketingeseknek is. Úgy érzem csak nekem nincs konkretizálva és nem találom a helyem. Igaz sok mindenbe belátást nyerhettem a szaknak hála, leginkább a SAP tetszett + jól kezelem az excelt, wordot, power pointot.
Milyen munkakörbe tudnék elhelyezkedni, lehetőleg olyan érdekelne, amik lefedik a fentieket.
Most komolyan elvégeztél egy gazdmen diplomát, és fogalmad sincs a karrierlehetőségekről? Fogalmad sincs, hogy milyen munkakörökre lennél alkalmas? Ez nem egy csomag valamit, amit megveszel a piacon, és otthon derül ki, hogy fogalmad sincs, mire jó... eleve, általában az ember úgy áll neki a diplomának, hogy van vele valami konkrét célja. De ha esetleg nincs is, az évek alatt akkor is lát-tapasztal annyit, hogy az évek során kialakul benne egy kép a munkaerőpiacról, és az abban elfoglalt helyéről.
Soha nem nézegettél álláshirdetéseket?
Nem voltál duálisos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!