Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem akar szorosabb...

Miért nem akar szorosabb barátságot az új kolléganőm, ha ilyen jól megvagyunk?

Figyelt kérdés

Tök összehaverkodtam egy új kolléganővel, oké én férfi vagyok de mondtam neki hogy úgy nem szeretnék tőle többet de ezt tudjuk is.

Munkahelyen tök jókat beszélgetünk nevetünk stb. de ennyi...munka kívül mintha nem akarna közeledni felém Messengeren nem ír, néha én írok arra válaszol ennyi.. munka kívüli programot még nem mertem mondani neki. Nincsen családja gyereke egyedül lakik

2023. okt. 30. 22:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%

#5 "Miért mi kell még akkor a barátsághoz, nem elég az hogy valaki jól megérti egymást, mitől lesz akkor valaki barát?"

Attól, hogy ő is akarja.

2023. okt. 31. 04:07
 12/14 anonim ***** válasza:
87%

Mert erőszakos és nyomulós vagy.

Azt nézed, hogy neked végre jó legyen, kinézted barátnak, erőszakosan akarod, hogy barátság legyen köztetek.

De abba eszedbe se jut bbelegondolni, hogy NEKI ez így nem jó, nem akar a barátod lenni.

Szóval tegyél meg annyit őérte, hogy nem zaklatod tovább.

Én az ő helyében már rég letiltottalak volna messengeren.

2023. okt. 31. 06:20
 13/14 anonim ***** válasza:
87%
Én személy szerint tökre eltudok lenni bárkivel, ezért nem csak az kell hogy ellegyek hogy a barátságot akarjak valakivel. Lehet ő is ilyen, vagy akár nem akarja keverni a magánéletét a munkával. Szerintem hagyd szegényt, a gyenge nem is nem, felesleges addig próbálkozni hogy erősen mondjon nemet.
2023. okt. 31. 07:26
 14/14 anonim ***** válasza:
39%
Nekem is volt hasonlo. Meloba le se szallt rolam, de tenyleg o jott meg folyamat velem mindent.. melon kivuli progikat is sokszor o vetette fel, csak mindig vegul eltunt, nem valaszolt. 2 ilyen utan mondtam h akkor bent se legyunk spanok, talaljon maganak mast
2023. okt. 31. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!