Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen gyárban dolgozni?

Milyen gyárban dolgozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Előzmény:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

Okt kozepen visszajottek UK-ba, jelenleg onkentes munkat vegzek nov 7-ig de gondolkozok, hogy visszamegyek Mao-ra es valami gyari munkat megprobalni Debrecenben vagy Budapesten?

Kerdesem az lenne, hogy milyen gyarban dolgozni, tapasztalatok? Van olyan ahol 2 muszak lenne vagy a legtobb 3 muszakos? Pesten mennyi a netto fizu? Ha ott kiveszek albit akkor mennyire jovok ki kb? Kiadasok stb.

2023. okt. 30. 12:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
13%
nekem peldaul jo eletem van a gyarban,igaz a fizu nem sok,de nem is kell erte szinte semmit csinalnom miotta joban vagyok a fonokommel,ugy hogy ne add fel gyere haza van meg nalunk hely.a tobbit majd privatba ha erdekel,irj batran !!!
2023. nov. 8. 23:04
 12/29 A kérdező kommentje:
Piros kez akart menni. Veletlen zoldre nyomtam. Nem hasznos a valaszod...
2023. nov. 9. 00:05
 13/29 A kérdező kommentje:
Tehat fonokoddel valo seggnyalassal lett jo helyed? Ez szomoru...
2023. nov. 9. 00:06
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
A segget nem kellett meg nyalnom,lehet hogy azt nem szereti,pedig nagy huncut a bacsika :)
2023. nov. 9. 00:10
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gyár és kollektíva, feladat függő. Én nagyon régen dolgoztam gyárban. Nagyon megviselt, hogy ugyan azt kellett sok százszor egymás után megcsinálni. Ha a csapattal kijössz, akkor lehet nagyon jó, de ha nem, akkor elviselhetetlen. Ha van lehetőségen nem Magyarországon dolgozni, akkor élj vele. A munka ott se nagyon más, de a fizetés ég és föld. A munkavállalóval való viszony ég és föld. Az emberek egymáshoz való viszonya ég és föld.

Sok fel jártam a világban. Pár helyen dolgoztam is. Az emberek mindenhol jobban bántak egymással, mint itt.

2023. nov. 9. 13:43
 16/29 A kérdező kommentje:
Normalis valaszokat szeretnek meg
2023. nov. 18. 16:42
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Nos.. Öszinte vèlemèny.

Magyarba rosszabbul bánnak egy helyi munkással ,mint nyugaton egy keleti emigránsal aki nem beszèli a nyelvet sem.

Ès ez nem vicc.

Dolgoztam annó gyárba ,tudnèk mit mesèlni. Szerencsère jóidelye kiszakadtam ebből az èletmódból.

2023. nov. 19. 00:05
 18/29 A kérdező kommentje:
Johetnek meg valaszok
2024. jan. 2. 14:39
 19/29 anonim ***** válasza:
68%
Hogy szeretnéd, miként taglaljuk még a sz@rt?
2024. jan. 2. 14:42
 20/29 anonim ***** válasza:
56%
valószínűleg valami pozitív beszámolóra számít amivel megnyugtathatja magát hogy ugyehogy van akinek nem is olyan borzalmas a gyárban
2024. jan. 2. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!