Milyen gyárban dolgozni?
Sziasztok,
Előzmény:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Okt kozepen visszajottek UK-ba, jelenleg onkentes munkat vegzek nov 7-ig de gondolkozok, hogy visszamegyek Mao-ra es valami gyari munkat megprobalni Debrecenben vagy Budapesten?
Kerdesem az lenne, hogy milyen gyarban dolgozni, tapasztalatok? Van olyan ahol 2 muszak lenne vagy a legtobb 3 muszakos? Pesten mennyi a netto fizu? Ha ott kiveszek albit akkor mennyire jovok ki kb? Kiadasok stb.

Nagyon gyár és kollektíva, feladat függő. Én nagyon régen dolgoztam gyárban. Nagyon megviselt, hogy ugyan azt kellett sok százszor egymás után megcsinálni. Ha a csapattal kijössz, akkor lehet nagyon jó, de ha nem, akkor elviselhetetlen. Ha van lehetőségen nem Magyarországon dolgozni, akkor élj vele. A munka ott se nagyon más, de a fizetés ég és föld. A munkavállalóval való viszony ég és föld. Az emberek egymáshoz való viszonya ég és föld.
Sok fel jártam a világban. Pár helyen dolgoztam is. Az emberek mindenhol jobban bántak egymással, mint itt.

Nos.. Öszinte vèlemèny.
Magyarba rosszabbul bánnak egy helyi munkással ,mint nyugaton egy keleti emigránsal aki nem beszèli a nyelvet sem.
Ès ez nem vicc.
Dolgoztam annó gyárba ,tudnèk mit mesèlni. Szerencsère jóidelye kiszakadtam ebből az èletmódból.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!