Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más is egész nap fáradt az...

Más is egész nap fáradt az állandó buszozástól?

Figyelt kérdés
Naponta 1,5 órát buszozok és egész nap fáradt vagyok. Amikor hazaérek semmire sincs se időm, se erőm. A hétvégéken legtöbbször egész nap az ágyban fekszem és alszom, nem vagyok álmos, de fáradt vagyok. Már a gondolata is fáj, hogy mindig buszozni kell 1,5 órát, unom, hogy mindig buszra kell szaladni, lesni az időt, állandó pörgés és rohanás. Irodai munkát végzek.

2023. okt. 19. 18:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Napi 2-3 órát vonatozol, gyűlölöm.
2023. okt. 20. 17:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Jav: vonatozoK
2023. okt. 20. 17:15
 13/13 anonim ***** válasza:
49%

"aki meg városban lakik az max 15 perc alatt hazaér"

De cuki vagy! Született Budapestiként megsúgom neked, hogy városon belül 15 évig ingáztam. Budapest egyik végén éltem és a másikon dolgoztam, napi 3-4 órát utaztam busszal, függően attól, hogy mennyire volt beállva a belváros. Volt olyan kollégám, aki vidékre hamarabb hazaért, mint én városon belül.

2023. nov. 2. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!