Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha megverem a főnököt még...

Ha megverem a főnököt még rosszabb lesz?

Figyelt kérdés

Nem vagyok az erőszak híve azt az elején szögezzük le!

Adott egy főnök ami kb 5 éve keresi bennem a hibát. Túl megy minden határon. Személyes sértegetést művel. Én ezeket (az összeset) megjegyzem és a közvetlen kollégáimmal ezeket megszoktuk beszélni! Mert ha nem is annyit mint engem, de időnként őket is piszkálja. Most kirobbant a vita mert valaki vissza mondta ennek a főnöknek hogy ezekről beszelek. Ki akar rúgni, erőszakosan lépett fel velem szemben “hogy mindjárt neked megyek”. A munkahelyen tárolt személyes tárgyaimhoz is hozzányúlt amikor nem dolgoztam. Még erről nem esett szó de valószínűleg úgy akar majd kirúgni hogy az itt töltött 10 évem után ne kapjak pénzt. Azaz a munka törvényt megkerülve. Ha így történne akkor nagyon nehéz helyzetbe kerülne a lakhatásom mert nincs fékre tett pénzem a lakbérre addig amíg nem találok új melót.

Ezek után már minimum egy verés kijárna már neki? Azt mondja hazudok es amiket vissza mondok azokat ő nem is mondta. 60 feletti emberről van szó! Lehet tényleg már ilyen hülye a feje es nem is emlékszik arra hogy mikor kit, mivel idegesitett fel? Vagy B, nagyon is tudja magáról mit csinál csak úgy akar bunkoskodni hogy az ő feletteseihez ne jusson vissza véletlen se hogy ő ezt csinálja a ranglétra alján szereplő munkaerővel?

2023. okt. 19. 11:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha 8 napon túl gyógyuló sérülést okozol neki még le is csukhatnak, vagy ráfizethetsz.

Igazságtalan helyzet, kóstolgat, hogy meddig mehet el nálad, de még kisebbik rossz, ha esetleg munkahelyet kell váltanod és talán még jobb helyre is kerülhetsz.

Ha viszont harag nélkül, akár egy 3. személy bevonásával sikerül rendeznetek a nézeteltérést hasznodra válhat.

2023. okt. 19. 19:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Én a kollégámat akarom megverni, csak az a baj, hogy 80 éves, és egyet ütnék rajta meghalna. Szóval elvetettem ezt a megoldást. Helyette áthelyeztetést kérelmeztem.
2023. okt. 20. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!