Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha nem vagyok egy csinos...

Ha nem vagyok egy csinos lány, attól még felvesznek multihoz dolgozni?

Figyelt kérdés

Pl. Auchan, Spar, Aldi, stb. Mennyire nézik ezt mostanában? Kicsit túlsúlyos is vagyok.

Dunántúli megyeszékhely.

2023. okt. 6. 20:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ugyanennyi cm vagyok és kilókban is hasonló, nem is öltözködöm csinosan, sok multinál dolgoztam már, irodában back office területen
2023. okt. 9. 09:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Vannak olyan helyek, amik ilyen szempontból nagyon sznobok és felszínesek, de a többség nem ilyen. Engem pl. átlagos arccal, 156 centihez 86 kilóval anno felvettek multihoz (nyilván a konkrét elvárásoknak megfeleltem :) ). Később felvettek egy olyan kolléganőt is, aki biztos volt vagy 150 kiló a magasságához, összenőtt dzsungelszemöldökű férfit meg olyan csajt is, akinek a bal kezén 3 ujja volt összesen. Normális helyen nem a külsődet fogják nézni, amíg igényes vagy és helyzetnek megfelelően öltözöl.
2023. okt. 27. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!