Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Másnapos vagyok,de meetingre...

Másnapos vagyok,de meetingre kell mennem. Jótanácsok?

Figyelt kérdés
2023. okt. 6. 11:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

Fú, marha szar másnaposan dolgozni.

Legközelebb pihenő vagy szabadság elé időzítsd az ivást! 😃

2023. okt. 6. 17:57
 22/23 anonim ***** válasza:

Én egyszer másnaposan, bár inkább részegen írtam zh-t egyetemen. Ráadásul ilyen sok kredites, ráépülős, fontos tárgy volt. Barátnőm esküvője volt, ő meg mindig mindenkit leitat, ha nála van valami, és ja, az esküvője hatványozottan ilyen alkalom volt. Három órát aludtam összesen, tehát ki se józanodtam, visszavonatoztam az egyetem városába, végig hányingerem volt, szédültem, stb. Konkrétan a zh előtt negyven perccel én még a koliban rókáztam. :D

Úgy írtam a kilencven perces zárthelyit, hogy végig attól féltem, hogy bealszom, vagy lehányom a lapot XD

Jelentem, négyes lett.

Ha ezt lehoztam, neked egy másnaposság lófax habbal.

2023. okt. 7. 15:14
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miért lett így lepontozva a 13-asom. Komolyan írtam, hogy a kérdezőnek ki kellene magát egészségileg vizsgáltatnia. Az nem normális, hogy ilyen kevéstől másnaposnak érzi magát. Nekem ennyi símán lemegy néha egy vasárnap esti filmnézéskor is, úgy, hogy másnap 7-kor kelek, és semmi fáradtság nincs bennem. Részegségérzet csekély mennyiségű alkoholtól kialakulóban lévő cukorbetegség előjele lehet.
2023. okt. 7. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!