Mi tévő legyek?
Hasonló helyzetben vagyok, (bár én nem utálom a managerem) én a maradás mellett döntöttem, túl jó kondíciókkal dolgozom és a gyerek miatt fontos a rugalmasság. Szóval próbáltam megszeretni amit csinálok ( szülési szabi után egy teljesen másik munkakörbe raktak) és ez úgy ahogy sikerült is. Egyszerüen csak bemegyek, elvégzem a munkám, jófejkedek mindenkivel és haza megyek a családhoz.
Listázd fel az előnyöket és hátrányokat: Írj le egy papírra vagy elektronikus eszközön mindent, amit az aktuális munkahelyeden előny és hátrány, akár pontozhatod is őket prioritás szerint.
Ha a férjed azt mondja, hogy mondj fel és majd lesz valami, tehát anyagilag bele fér hogy ne dolgozz, akkor mérlegeld a készségeidet és a karrierlehetőségeidet, és esetleg gondolkodj a képzésen vagy tanfolyamon. És akkor nem is csavarodsz be otthon.
Hátha tovább/(át)képzéssel könnyebben találsz olyan munkát ami minden szinten kielégítő.
Vagy próbálj arra fókuszàlni amid van ( egy jó időbeosztású munkahelyed, ami mellett sok minőségi időt tudsz tölteni a fiaddal és ha szüksége van rád, vele tudsz lenni) és ne arra amid nincs. Ha nem egy igazi patkàny a főnököd (hanem egy inkompetens barom) és nem áskálódós csótányok a kollégáid (hanem csak szimplán mások, de szerethetőek) akkor lehet egy kis pozitív szemlélettel már nem is lesz olyan rossz hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!