Az online munka állás hirdetés mennyire megbízható?
Nem tudom, te hol keresnél máshol álláshirdetéseket? A papír alapú újságban? Vagy a villanyoszlopon? Üzlet kirakatába kiragasztott papíron?
Kb 10-15 éve már neten hirdetnek a cégek, még a segédmunkás állásokat is.
Nem igaz, előző, nálunk van a hirdetési újságban is mindig 1-2 állás-apró. Szomszéd, kisebb városban meg egy egész oldal az Állás, munka rovat :) Többségére telefonon kell jelentkezni, de épp az előbb találtam benne olyat, ahol személyesen lehet egy címre elmenni a megadott időpontokban jelentkezni.
Pékségek, dohányboltok stb. is van hogy kiragasztott papírlapon keresnek munkást. Szóval ez minden online korántsem igaz. Ettől függetlenül én sem értem a kérdező mit akar tudni.
Arra értettem hogy facebook csoportban ki írják többnyire nők online munka érdekel ?
Jelentkezz privátban ilyesmi egy példa erre voltam kíváncsi mennyire igaz vagy mennyire lehet átverés inkább?
Teljesen érthető volt elsőre is a kérdés, csak értelmezni kell 😀
#5 Rengeteg ilyen hirdetés van, ezeket általában szinte szóról szóra ugyanolyan szöveggel hirdetik, egyedülálló anyáknak, mellékkereset, főállás mellett is végezhető, elérhető kereset 40-200 ezerig havonta ... stb.
Ezek mind-mind Oriflame/Avon jellegű értékesítői munkák. Azért van ilyen sok hirdetés, mert minél több embert vonnak be a hálózatba, ők annál több jutalékot kapnak az eladások után. Az ilyeneket messziről kerülni kell, ha normális állást keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!