Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen jelek lehetnek, hogy...

Milyen jelek lehetnek, hogy el fognak bocsátani?

Figyelt kérdés
Kicsit fagyosabb mostanában körülöttem a légkör. Kezdek aggódni.

2023. okt. 2. 09:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

20: Én biztos nem távoznék önként. Fizessék csak ki szépen a végkielégítést!

Igaz, a kérdező nem írja, hogy mióta dolgozik ott, kellene-e hogy fizessenek neki, ha szabályszerűen elküldenék.

2023. okt. 2. 18:45
 22/28 anonim ***** válasza:
Persze, ha jogosult a végkielégítésre, az más tészta. Vagy: kollégám ugyan nem volt jogusult rá, de valamilyen céges szabályzat, régebbi átalakítás stb. miatt rá az x évével is már speciális szabályzat vonatkozott, több havi lelépési pénzt kapott, mert végigjárta a problémás munkavállalólnak kialakított procedurát és megvárta míg a cég mondja neki ezt. Ha önként lelép egyik napról a másikra, talán sose szólnak neki.
2023. okt. 2. 18:58
 23/28 A kérdező kommentje:
Ja, igen, azt nem írtam, hogy határozottan vagyok.
2023. okt. 2. 19:25
 24/28 A kérdező kommentje:
Még fél év van.
2023. okt. 2. 19:25
 25/28 anonim ***** válasza:
Akkor lehet csak nem terveznek veled a határozott lejárta után 😔 mondjuk fél év még viszonylag sok idő,nem beszéltetek arról, hogy mi lesz a jövőben veled a cégnél? Mióta vagy ott?
2023. okt. 2. 21:03
 26/28 A kérdező kommentje:
5 hónapja. Elvileg elégedettek. Csak az elmúlt pár hétben változott a hozzáállás felém.
2023. okt. 2. 21:07
 27/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan kezdeményezhetsz beszélgetést a főnököddel, hogy visszajelzést szeretnél kérni a munkádról, miben kellene fejlődni stb. Nincs ebben semmi rossz. Ha mégsem tartanak meg fél év múlva, akkor se csüggedj.
2023. okt. 2. 21:16
 28/28 A kérdező kommentje:
Ja, nem csüggedek. Most mit tehetek? Dolgozom tovább.
2023. okt. 2. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!