Atm töltős munkával kapcsolatban tapasztalata valakinek? Criterion, civil…
Criterionnál vagyok ATM töltő.
Munkaidő:
Egy hónapig 6-tól (amikor Te töltesz), egy hónapig 7-től (mikor a társad tölt) lényegében addig amig címeid vannak, ami izgalmas, mert menet közben is kapod őket.
Konkrétan reggel 8-kor még nemtudod, hogy 1-ig fog tartani a nap, vagy este 6-ig.
Fizetés:
Bruttó 700.000 Ft
Ez 200 óráig ennyi, 200 fölött van túlóra, amit ki is fizetnek.
Vizsga:
Nem nehéz, nagyon nagyon hülyének kell lenni, hogy megbukj.
DE maga a munka az nehéz, legalább fél év, mire nem érzed azt, hogy semmihez sem értesz, és kb 1 év mire magabiztosan ki mered nyitni bármelyik gépet.
Hogy hány töltés van egy nap, az azért nem releváns, mert pl 1 ki-befizetős Rafi felér kb 3 csak kifizetős OTP-vel.
Van még kérdésed? :D
Köszönöm!
Igen a ki-be töktős az bonyolultabb azt hallottam. 2 emberes sokszor.
Ez elég összetett munka ott kell lenni fejben.
Fegyvervizsga+ Atm töltő vizsga akkor alapból kell ha jól gondolom.
De amúgy te szereted?
Fegyvervizsgára kapsz egy hónapot, hogy megszerezd magadnak, addig már dolgozhatsz.
Az ATM vizsga pedig egy cégen bellüli tanfolyam, nem egy okj képzés. 1-2 hónap után küldik el rá az embert, addig csak biztosítasz, ismerkedsz a munkával.
Néha szerethető a munka, néha nagyon lehet utálni. Vannak nagyon jó napok/hetek, és vannak nagyon rosszak.
Összességében nem annyira szeretem, csak a pénz tart itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!