Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gáz hogy a a kollégák láták a...

Gáz hogy a a kollégák láták a hegeket a alkaromon már régi 2éves?

Figyelt kérdés
Gáz hogy a a kollégák láták a hegeket a alkaromon már régi 2éves?
2023. szept. 22. 14:17
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Igen, mert gondolhatják azt hogy még mindig vagdosod magad. Én ezt a problémát úgy oldottam meg, hogy tetováltattam a hegekre, így többé nem kell dugdosni.
2023. szept. 22. 14:20
 2/9 anonim ***** válasza:
29%

Nem érhet miatta semmilyen bántódás vagy piszkálás, ne izgulj miatta. Ha valaki rákérdez, és nem szégyelled, mondd el az igazat, de neked nem kell ügyet csinálnod ebből.

Mivel eltűnni nem fognak, nyáron pedig nem járhatsz pulcsiban, muszáj lesz megbarátkoznod vele, hogy néha látni fogják. Ha nem pletykás hárpiák, akkor tizedannyit sem foglalkoztatja őket, mint téged az, hogy látták.

2023. szept. 22. 14:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Csak nagyon nézik sajnos
2023. szept. 22. 14:44
 4/9 A kérdező kommentje:

Rám szólt folyamatosan a főnököm hogy Dolgozak de én dolgozom

Elvileg egész nap csak ültem ami nem igaz fenyegetnek hogy ki rúgnak engemet

2023. szept. 22. 14:46
 5/9 anonim ***** válasza:
29%
Kérdezd meg tőlük, hogy: "Szeretnéd tudni, hogy ez a heg honnan származik?". Haa igen, elmondod, aztán a kételyek elszállnak egy idő után, osztan mindeki dolgozhat rendesen tovább.
2023. szept. 22. 14:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok, megint az egyik itteni félbolond.
2023. szept. 22. 15:34
 7/9 Noren1989 ***** válasza:
100%
Tartom #6véleményét.
2023. szept. 22. 16:50
 8/9 anonim ***** válasza:
67%
Mindenki rád figyel, meg a hegeidre és sajnál. Ja, nem. Nőj fel és fogadd el, hogy mindenki letojja a karodat meg téged is.
2023. okt. 14. 23:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem amit #5 - szept. 22. 14:54 - írt az jó. Én is azt csinálnám. Ha megszűnik körülötte a rejtély, mexűnik érdekesnek lenni

Amúgy nemtom,mennyire tűnik frissnek,de mondhatod akár azt is,hogy tinikorodban volt ez.

2023. okt. 15. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!