Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy vállalkozhatok, ha...

Hogy vállalkozhatok, ha albérletben élünk?

Figyelt kérdés
A székhely az lehetne a régi lakás, ahol a szüleimmel éltem, mert oda vagyok bejelentkezve. De az albiban szeretném csinálni a vállalkozást. Ez így megoldható? Csak egy hozzájárulási nyilatkozat kell az albérlet tulajdonosától?
2023. szept. 19. 14:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Beszéj a tulajjal, hogy engedi-e ezt a lakásban. De őszintén, amíg csak pár ember körmét csinálod, addig nem látok problémát, most mi különbség van aközött, hogy én átmegyek egy barátnőmhöz (nem dolgozik körmösként, de vannak hozzá cuccai mert régen az volt), és megcsinálja a körmeimet, ahogy időnként más barátainak is megcsinálja, meg aközött, hogy fogadsz mondjuk havi 5-6 vendéget?

Mikor nekem volt vállalkozásom, én a szüleimhez jelentettem be a székhelyem (ott volt állandó lakcímem), kiderült, hogy nem saját tulajdonú házban laknak, hanem a nagymamám összes gyereke és azok házastársai is tulajdonosok, egyikük nem egyezett bele, így azt a vállalkozást meg kellett szüntetnem. Szerencsére van erre szolgáltatás, aki biztosít neked székhelyet, ezt igénybevéve újranyitottam. Szóval nem, nem kell, hogy ugyanott legyen. Apámnak is van vállakozása már több, mint 10 éve, egy Heves megyei településre jelentette be magát, ahol van egy szőlőskertje, de egyébként Borsod megyében él és dolgozik.

Egyébként pont körmöst keresek, privátban nem akarsz elérhetőséget küldeni?

2023. szept. 19. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!