Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jelentkezel egy munkahelyre,...

Jelentkezel egy munkahelyre, és meglepetésedre felvesznek, miközben gőzöd sincs a munkáról. Mit tennél?

Figyelt kérdés

XY munkakörbe keresnek embert, és megpróbálod, "mi baj történhet" alapon, úgy sem sikerül. Meglepetésedre felvesznek, csakhogy nem igazán van fogalmad mit is kellene pontosan csinálni.

Mit tennél?

2023. szept. 18. 17:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nézd, ha nem hazudtál és úgyis téged választották, akkor valamiért mégis csak te voltál a legjobb választás. Menj el és ne parazz.
2023. szept. 18. 19:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyit fizetnek és van-e jobb ajánlat.
2023. szept. 18. 20:47
 13/17 anonim ***** válasza:

Összefoglalva:

"Kértek ilyen-olyan-amolyan tapasztalatot, képzettséget. Nekem ezek nem voltak meg, csak jóval gyengébbek és tapasztalatból is kevés illetve csak némileg kötődik az adott munkakörhöz."

"Nem kamuztam semennyit"

A következtetés levonását rátok bízom inkább.

2023. szept. 18. 22:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Nincs következtetés, ő kellett nekik, innentől az ő felelősségük hogy be tudják-e tanítani. Ismerősömtől vagy 8 programnyelvet kérdeztek hogy ismeri-e, abból 5-re csak hümmögött, 1-ből volt valós tapasztalata. Azóta is el van ott mint a befőtt.
2023. szept. 18. 23:15
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen. Egy virágboltba jelentkeztem. Bár semmiféle ahoz való végzettségem nem volt a kereskedelmen kívül, azonban kézügyességem, kreativitásom van és szeretek szépeket alkotni. Pár nap alatt betanítottak mindent, nem volt ebből gond.

Nem félek belevágni így semmiféle munkába. Ott majd úgyis látom, hogy kell csinálni, vagyok olyan leleményes, hogy megoldom. Ha meg nem, akkor van más munka.

2023. szept. 19. 07:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Interjún sem derült ki? Fura ez. Nyilván valaki be fog tanítani, át fogja adni a tudást, náluk mit hogy csinálnak, mit hova mentenek, melyik ügyfélnél mit használnak, milyen programokat használnak stb. Ott majd lehetnek kínos pillanatok, ha kiderül, hogy általános dolgokról nincs tapasztalatod (pl. nem tudod mi az a fuvarparitás). Menj be, kezdd el - lehet van hozzá affinitásod, lehet nem is kell _annyi_ szakismeret/tapasztalat hozzá, lehet egy hét múlva elküldenek, hogy nem ilyen lovat akartak. :D
2023. szept. 19. 22:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Klapka nem volt hülye ember: [link]
2023. szept. 19. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!