Aldiban milyen dolgozni? Nagyon hajtós vagy átmenetileg bírható?
Munkát keresek éppen, háromnegyed éves időszakról lenne szó, utána el is költöznék és elkezdenék egy képzést, most ideiglenesen kellene munka. Ez a helyzet arra jó, hogy tudok pénzt szerezni, ugyanis eddig teljesen a szüleim tartottak el, jelenleg egy fillér saját félretett pénzem sincs, így meg tudnék anyagilag is önállósodni és félre is tenni a későbbi terveimhez. Azok közül, amiket nézegettem, az Aldiban a legjobb a fizetés (néztem ruhaboltokat, mekit, kávézókat, egyéb üzleteket). Csak érettségim van, bolti kisegítésen már voltam (nem élelmiszerboltban), de kasszázni nem tudok, bár gondolom betanítanak.
Fitt vagyok, de egy alacsonyabb, vékony lány vagyok.
Sokaktól hallottam "rémhíreket", hogy az ilyen boltokban nagyon nagy a hajtás, nehéz árukat kell pakolni stb. Valamennyire tartok is tőle, de közben meg én már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel, nem nagy karriert tervezek, nem hosszútávon leszek itt, csak átmenetileg keresek munkát, addig meg kibírom, legalább lesz pénzem.
Igen,jól hallottad, nem csak kasszában ülnek, hanem árut töltenek,takarítanak is.
Húzzák békával a nagy raklapokat,de lehet,hogy közben rászólnak a fülesen,hogy ugorjon be inkább a hármas kasszába. Nap végén pedig takarítógéppel megy végig egyikük az üzletben.
Nincs az a pénz,amiért ezt csinálnám,mert mindemellett elvárás,hogy ne legyél bunkó a "kedves"vevővel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!