Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Békés megyéből érdemes Budapes...

Békés megyéből érdemes Budapestre költözni?

Figyelt kérdés

Jelenleg nettó 350000-et keresek alkalmazott grafikusként. 25 éves vagyok. A szüleimnél lakok.

Egy érettségim van és hozzá egy felsőfokú OKJ-m.

Lehet annyival többet keresni, hogy albérlettel együtt jobban jöjjek ki?

Félek, hogy többet fogok költeni a sok program és a magasabb árak miatt.

2023. szept. 5. 10:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt, gondolom, nem akarsz örökké a szüleidnél lakni.

Másrészt, ugyan nem vagyok alkalamzott grafikus, de feltételezem, ez a munka megoldható állandó irodai jelenlét nélkül is, csak megfelelő munkáltatót kell keresni.

Ezeke alapján szerintem a kérdésedet át kell gondolni, mert kissé célt téveszt.

2023. szept. 5. 10:55
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem persze. Van is egy kis megtakarításom, amit havonta fizetek. Viszont Budapesten nagyon drágák az ingatlanok. Tényleg akkor érné meg, ha sokkal többet keresnék.

A HO jó lenne persze. Havi 1-2 bejárás nem is fájna. Heti 2 már igen.

2023. szept. 5. 11:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Békés megyében nettó 350 ezer ft nagyon jó fizetés, főleg hogy ha ennek a bruttójába be is vagy rendesen jelentve.

Lehet, hogy Budapesten valamennyivel többet keresnél, de szerintem a lakhatás el is vinné. Nézegesd az álláshirdetéseket aztán mérlegelj.

2023. szept. 5. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!