Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 12 órás munkát mennyire nehéz...

12 órás munkát mennyire nehéz kibírni?

Figyelt kérdés
Nem tudom elvállaljam e, mert még soha se dolgoztam 12 órát a legtöbb amit dolgoztam 10 óra volt de legtöbbször 8. Állni kellene egész nap és koncentrálni is. Attól félek el fogom rontani ha túl fáradt leszek, mert amúgy is fáradékony vagyok alacsony vérnyomással ha nagyon fáradt vagyok szédülök, nehezen koncentrálok... Sokkal rosszabb a 12 óra, mint a 8, mennyire nehéz kibírni?

2023. szept. 3. 10:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én recepciós voltam, éjszakáztam is. Én ülhettem, úgyhogy kibírható, de elég haláli. Másfél hónapig csináltam. Nálunk úgy volt, hogy 4 nap munka, és utána 4 nap szünet
2023. szept. 4. 13:19
 12/13 Senior Séf ***** válasza:
100%
Imádtam. Igaz, én üldögéltem, és többnyire éjszaka, amikor nem zavart a kutya se.
2023. szept. 4. 15:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Emberfüggő (mennyire van ilyenhez szokva, mennyire terhelhető például az illető), illetve munka(hely)függő is (mit várnak el konkrétan, mik tartoznak a munkaköri leírásba, milyen a főnökség és a kollégák, milyen körülményeket biztosítanak).

Ha tényleg nincs más, ez is sürgősen kell, akkor vállald el, de ha ennyire fáradékony vagy, akkor érdemes lenne erre jobban odafigyelni, és nem túlhajszolni magad.

Recepción dolgoztam én is, ráadásul szinte egyhuzamban 12-15 órát is, és nagyon megterhelő volt. Hetente 2-4 ilyen húzós nap volt, de belőlem rengeteget kivett, illetve teljesen összevissza volt, melyik "héten" hány napot mentem. Az idézőjel azért van ott, mert volt, hogy egy munkahét 6-9 napból állt, pihenő nélkül.. Szóval nekem pl. hosszútávon nem menne, főleg, hetente az említettnél többször.

2023. szept. 4. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!