12 órás munkát mennyire nehéz kibírni?
Emberfüggő (mennyire van ilyenhez szokva, mennyire terhelhető például az illető), illetve munka(hely)függő is (mit várnak el konkrétan, mik tartoznak a munkaköri leírásba, milyen a főnökség és a kollégák, milyen körülményeket biztosítanak).
Ha tényleg nincs más, ez is sürgősen kell, akkor vállald el, de ha ennyire fáradékony vagy, akkor érdemes lenne erre jobban odafigyelni, és nem túlhajszolni magad.
Recepción dolgoztam én is, ráadásul szinte egyhuzamban 12-15 órát is, és nagyon megterhelő volt. Hetente 2-4 ilyen húzós nap volt, de belőlem rengeteget kivett, illetve teljesen összevissza volt, melyik "héten" hány napot mentem. Az idézőjel azért van ott, mert volt, hogy egy munkahét 6-9 napból állt, pihenő nélkül.. Szóval nekem pl. hosszútávon nem menne, főleg, hetente az említettnél többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!