Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ki rúghatnak azértert szombato...

Ki rúghatnak azértert szombaton nem megyek Dolgozni?

Figyelt kérdés

Múlt héten kezdtem a munka helyemen (csütörtökön)

Akkor be mentem szombaton is és így volt 3 napom.

Ezen a héten mondtam a csoport vezetőmnek hogy most szombaton nem tudok menni dolgozni mert utazók el.erre azt mondja nem érdekli jönni kell. Pedig egész héten tuloraztam.

2023. aug. 25. 17:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Nekem nem jár szabi se munka ruha csak táppénz."

Munkaruha ügyben nem tudom, hogy szól pontosan a munka törvénykönyve, de azt gondolnám, hogy ha kötelező az egyenruha/védőruha, azt a munkáltató köteles biztosítani. Viszont szabadság mindenképpen jár ha alkalmazott vagy.

Hiába írunk bármit is, gondolom, ha olyan okos vagy (vagy ennyire nincs más lehetőséged), hogy konkrét szerződés nélkül kezdtél dolgozni?

2023. aug. 26. 00:16
 12/12 anonim ***** válasza:

szerződés én sem dolgoznák ott mert jön a bünti

1 napon meg kellet volna kapni

Amigy meg feketén vagy ott és nem kapol TB

Hogy ha ér 1 balesett akkor te (KAJAKRA) TÉNLEG 10.000 FT FIZETEL hogy elláson a doki

Ilyen 1 megfázás vagy 1 receptett felirni fizetel

Nem kevés pénzt!!!

2023. aug. 26. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!