Milyen munkát lehet "csak" érettségivel szerezni?
Könnyű munkát találni érettségivel?
Te mit dolgozol "csak" érettségivel?
Elégedett vagy vele?
Back office-os vagyok multinál, jóo keresek, 13.fizu, bónuszok. Rajtam kívül az összes Kollégámnak van diplomája ebben a pozícióban(nálunk összetett ez a feladat, kicsit sales-ek vagyünk, customer service, máskor project managerek vagyunk, rekiket kezelünk, számokkal dolgozunk egész nap, mindent is csinálunk, cserébe meg is fizetik).
Azért vettek fel, mert a külföldi ügyfelek kezelésére kerestek embert és 5 nyelvet beszélek jól, bár csak érettségim van. Aztán beváltam és 8 éve itt vagyok.
Nekem is "csak" 1 sima érettségim van egy nyelvvizsgával, meg egy olyan OKJ-val, amit egyáltalán nem használok és a jelenlegi munkakörömben okyan, mintha nem ia lenne.
Ennek ellenére irodavezető vagyok egy webáruháznál és imádom.
Olyan munka is van ami képzéssel együtt.
Mondjuk egy pár hónapos képzés.
MÁV? Én most kezdek egy forgalmi szolgálattevő tanfolyamot . Érettségit kértek. Ez pedig egy szakma ami mindig kell. De persze van sok állásajánlatuk.
Vevőszolgálatosokat is mindig kicsit irigykedve néztem az auchannál. Vagy egy menő parfümériában is jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!