Lehet úgy munkát vállalnom legálisan, hogy le van jàrva a személyi igazolványom?
Figyelt kérdés
2023. aug. 21. 14:50
2/11 anonim válasza:
persze. Az adataid nem változnak valszeg. Azért csináltasd meg mielőbb az újat.
3/11 anonim válasza:
a személyit ráadásul ingyenesen lehet megújítani
Olyan nagy meló elbattyogni az okmányirodába?
4/11 anonim válasza:
Ha van jogosítványod, aminek a személyi része még érvényes (különböző lejárat van a két oldalán, legalábbis régebben így volt), esetleg útleveled, akkor azokat is használhatod a személyi helyett.
5/11 anonim válasza:
Koroznek vagy miert nem mered megcsinaltatni az uj ujjlenyomatos szemelyit?
6/11 anonim válasza:
2020-ban járt le a személyim, nem újítottam meg. 2021-ben váltottam munkát, okmányszámnak az útlevelem számát adtam meg. Azzal is tudod magad azonosítani, hivatalos okmány.
Kb. arra jó a személyi, hogy piát meg cigit vegyél vele, és ne kelljen magaddal cipelni az útleveled emiatt. De ha van jogsid, akkor ezt belföldön azzal is meg tudod csinálni.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Betegség miatt nem megyek megcsináltatni. Online pedig úgy tudom, hogy még nem lehet újat készíttetni, csak tervezik.
Van olyan dolog, amihez érvényes személyi igazolvány kell?
2023. aug. 22. 20:21
9/11 anonim válasza:
Semmi olyan funkciója nincs a személyinek, amit ne lehetne kiváltani egy útlevéllel.
10/11 A kérdező kommentje:
Nincs útlevelem és jogosítványom se.
Köszönöm a válaszokat!
2023. aug. 25. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!